Buffalo

Door Ed en Marina Schut - 05-09-2017 02:50

Vandaag 4 september zijn we van South Dakota weer teruggekeerd naar Wijoming en onze bestemming was Buffalo. Het eerste stuk was heel afwisselend. Wel kwamen we bij stukken waar de bomen kaal waren. Even later werd het ons  duidelijk. In 2000 is hier de grootste bosbrand ooit van South Dakota geweest. Heel veel bos is verloren gegaan. De dieren schijnen een veilig heenkomen gevonden te hebben. Ook veel huizen zijn bij de brand verwoest. Na South Dakota werd de omgeving weer wat eentoniger. Uitgestrekte prairies met koeien, bergen in de verte. Tegen 3 uur waren we in Buffalo. We hebben een prachtig plekje uitgezocht op de camping. Vlakbij een riviertje en een stuk van de weg af.. We zijn vervolgens gaan lopen/rollen naar het centrum van Buffalo. Toch ongeveer zo'n 2 Miles. Downtown is het een leuk plaatsje met oude huizen. We zijn wat gaan drinken in een saloon behorende bij een hotel uit 1880. Het hele hotel en saloon hangen vol met oude foto's, oude materialen, opgezet wild. Helemaal in de oude stijl. Er werd ook nog oude films getoond zoals ik me nog kan herinneren als cowboy en indianenfilms. We vonden het zo leuk dat we er ook maar zijn blijven eten.

Het weer was vandaag minder dan de vorige dagen. We hebben voor het eerst bij het rijden in de camper de verwarming aan gehad. Het was ook nevelig. Vooral in het begin zagen we de  volle zon als een grote rode bal.

Morgen gaan we naar het Yellowstone NP. We hebben daar 3 nachten een camping besproken. Voor zover we weten is daar geen WiFi, zodat we jullie pas over een paar dagen de belevenissen van Yellowstone kunnen berichten.

groeten van Marina en Ed

Reacties

Mirjam and co 05-09-2017 02:54 {{button-48680}}

Veel plezier alvast in Yellow Stone!

Dikke kus van ons.

Hennie Peters 05-09-2017 15:45 {{button-48722}}

Veel plezier, klinkt als n prachtige tocht!

Gr Hennie

Alda 05-09-2017 21:05 {{button-48732}}

Wat fijn om jullie zo te kunnen volgen en mee te mogen maken dat jullie genieten van alles wat je tegenkomt. Ik geniet echt mee en zeker met de foto's erbij.
Heel veel plezier de komende dagen, ik denk aan jullie, warme groet.......

Gerrit Jan en Sylvia 05-09-2017 23:06 {{button-48746}}

Even berichtje tijdens jullie wifi-pauze. Wat een mooie reis en een fijne camper hebben jullie, top om weer in jullie kielzog te mogen zijn. Leuk hoor! Hebben jullie al andere Nederlanders gesproken (gezien is vast niet te zien, bij alle huurauto's). Dat is best jammer misschien?
Hoeveel kilometers hebben jullie met de camper gereden? En gaat het goed met foerageren, eten & drinken inslaan? Want eten koken hoort er vast ook wel bij? Good luck & enjoy :-) xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan