The Keys

Door Ingrid - 09-01-2017 01:06

Zaterdagochtend op die geweldig mooie camping nog even heerlijk gezwommen, het was nog prachtig weer. Tegen het middaguur vertrokken, onderweg wilden we lunchen en misschien nog even naar het strand om te zwemmen bij Anne's beach op het einde van Islamorada, met een broodje in de hand zagen we echter een vreselijk donkere lucht aankomen! Gauw in de camper, net op tijd voor de bui losbarstte, over de brug naar de volgende key, we zagen geen hand voor de ogen! En de wind kwam opzetten!

Onderweg gebeld met de volgende camping op Knights key, daar konden we terecht, het was inmiddels droog, maar wat een wind! De camping zit op een prachtige plek aan het water, maar helaas dankzij het weer er weinig van gezien. Binnen in de camper was het warm en hebben we nog gezellig SkipBo gedaan. Gisternacht dreven we nog bijna de camper uit van de warmte, maar deze nacht hadden we de slaapzak wel weer nodig!

Vanmorgen, voor ons doen weer vroeg, vertrokken naar Key West. Gelukkig scheen de zon weer volop, maar er stond wel een koude noordelijke wind, het vest maar mee de stad in. Vanaf de camping konden we daar gemakkelijk komen met de bus. Wat weer een ervaring om 'downtown' Key West mee te maken, je voelt de Cubaanse invloed hier heel goed, alles kan en alles mag! Lekker geluncht, een Key lime pie gegeten, wat souvenirs gekocht en natuurlijk foto's gemaakt bij het Southern most point!

Nu weer op de camping, straks nog even uit eten en dan naderen onze laatste dagen in Florida....

Reacties

Hessel en Riemke 09-01-2017 07:34 {{button-43395}}

Hoi

Wat een avontuur, jim ha in geweldige reis, mei Skipbo, docht mij oan ien tinken, nog mar in protte wille
Gr H en R
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan