San Francisco per fiets

Door Jack Bouw - 05-08-2016 05:40 Na een lange reisdag van Surhuisterveen naar San Francisco (23 uur) zijn De Bouwtjes vandaag begonnen met de bezichtiging van het toeristische deel van San Francisco. Door de jetlag waren we al vroeg wakker dus voor acht uur zaten we al in de metro richting het centrum, alwaar fietsen werden gehuurd. We starten met een pittige beklimming naar Twin Peaks met een mooi uitzicht over de stad en zicht op gevangeniseiland Alcatraz. Terug gelopen (te steil om te fietsen) via Lombard Street 'the crookedest street in the world' . Bij Pier 39 in Fisherman's Wharf bezoekje gebracht aan de zeeleeuwen die al brullende de toeristen laten weten dat zij het prima naar hun zin hebben op hun zeeleeuwenhangplek. Uiteraard met de fiets over de meest bekende toeristische trekpleister Golden Gate Bridge geweest. Vandaag met een aantal Amerikanen gesproken, aardige leuke mensen. Morgenvroeg huurauto ophalen en dan trekken wij richting de natuurreservaten, eerst volgende stop Yosimite.

Reacties

Sipke en Sandra 05-08-2016 22:40 {{button-41592}}

Mooi. Goed aangekomen in de States familie Bouw. Na de fiets in SF morgen in de auto naar Yosemity. Goede reis . Geniet ervan en de beertjes zijn bang voor de Bouwtjes.

Roel en Gerda 06-08-2016 13:38 {{button-41617}}

Mooi bericht, wij zijn net terug van vakantie in Amersfoort. Roel heeft alle dagen knooppuntenroutes gefietst van gem 40 km. Gerda las veel.
Plezierige vakantie!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan