Dag 9 Lake Powell in Page 8-8-2016

Door - 09-08-2016 04:15

We zitten hier op de grens van Arizona en Utah. Daar zit een uur tijdverschil tussen. Nou dat hebben we geweten. We hebben de wekker gezet om 6.45 uur. Ik wordt wakker en kijk op de klok bijna 8.00 uur. Ik schrik ervan, want we moesten om 8.00 uur de boot ophalen. ik maak iedereen wakker. Ik kijk nog een keer. Geeft de klok 7.00 uur aan. Dus toch op tijd. Het is wel minder wakker worden. 

Maar goed we kunnen mooi op tijd de boot ophalen. We hebben er een band en waterskies bijgehuurd. Het is Amerika, dus we moesten ongeveer 20 formulieren ondertekenen voor we konden vertrekken. 

Mooi bootje 150 PK. Het meer is niet normaal groot. De kaart hebben we echt nodig, want je kunt hier makkelijk verdwalen. Er zijn stukken daar komen we gewoon niemand tegen. 

Het waterskiën was niet echt een succes. Tycho begint. Hij heeft het twee keer geprobeerd en toen kwam het touw om de propeller heen. Die dingen zijn vlijmscherp, dus jullie snappen het wel. Het touw is door. Met wat flinke knopen lukt het weer.

Guus en Loek konden het best goed.Guus bleef zelfs echt even staan. Knap hoor. Het is erg zwaar om uit het water te komen.

Lekker picknicken op het water. De band was het meest fantastisch. De boot gaat echt hard en de omgeving is weer super. 

Nu lekker eten bij de Mac Donalds en bij de goede wifi alles weer bij te werken. Vanavond nog even zwemmen en weer bij de camper lekker buiten zitten. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

WWST 09-08-2016 09:06 {{button-41771}}

Wat een mooie reis maken jullie zeg! Erg leuk om te lezen wat jullie meemaken. Geniet ervan!

Kees 09-08-2016 13:35 {{button-41790}}

Prachtige foto's ook, en dan zien wij nog niet alles....want je zult er nog veel meer hebben.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan