22 mei, op naar Gila Bend

Door Lesley Spierenburg - 23-05-2016 03:27

Vandaag hebben we niet veel gedaan, we zijn naar Gila Bend gereden zodat we daar konden overnachten. Helaas was er op deze spiksplinternieuwe camping het zwembad nog in aanbouw, met ruim 30 graden in de woestijn had zo'n zwembad ons wel fijn geleken.
Dus hebben we even een wandeling gemaakt over de camping, waar Lesley oog in oog stond met zijn sterrenbeeld. Jawel, de witte schorpioen. Eenmaal in het recreatiecentrum hingen er dus ook posters dat je beter je laarzen aan kon houden en als je een ratelslang zag dat je dan moest bellen. Ehm juist. Daar stonden we dan, ruim 500 meter van onze camper, op onze teenslippertjes. We hebben Liam daar even laten rondrennen en hebben hem toen opgetilt en meegenomen naar de camper. Daar hebben we de deur dicht gehouden en de airco aangezet, dat was ook een prima oplossing. 

Tsja, Les gaat morgen afkoppelen, maar verder hebben we maar besloten om in onze camper te blijven voor het eerst deze reis. We hadden nog geen gebruik gemaakt van ons toilet, maar dit lijkt ons toch beter dan vannacht oog in oog te komen staan met een ratelslang of schorpioen. Lang leve de woestijn!

Morgen gaat de (langere) reis door naar San Diego, waar we 2 nachten willen staan. We zijn nog aan het kijken wat we daar precies willen doen, maar San Diego heeft genoeg te bieden! 

Reacties

Leo 23-05-2016 07:46 {{button-38697}}

Geniet nog maar even. Laatste weekje

mam 23-05-2016 08:00 {{button-38700}}

T ssssss nu weer slangen hihi
Gelukkig geen hommels?
Morgenochtend maar snel afkoppelen .
Miss Eff skypen .. Wil die schorpioen wel een zien hihi

Groetjes en een knuffel xxx
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan