15 juli 2015 Maitland - Indian Harbour

Door familie Van der Berg - 15-07-2015 04:21

Om alvast te wennen aan de Nederlandse tijd, vandaag vroeg uit de veren. Rond 6.30 am staan wij op. In Nederland is het dan 11.30 uur. Wij proberen zo een beetje de 'jetlag' in de hand te krijgen. Maar of dat zal gaan lukken...........????

Wij hebben te maken met een actieve muggenpopuatie. Hans heeft zelf bloed van een muggensteek in zijn polokraag. Hij start de ochtend met reinigen met koud water. 

Schoon op pad naar de Tidal Bore. Eerst een koffie stop bij de plaatselijke supermarkt. Om 11.00 am wordt de Tidal bore verwacht bij South Maitland. Het VIC geeft hierbij toelichting. De meiden herkennen ons van gisteren. Gezien onze beperkte resterende tijd proberen wij zoveel mogelijk mee te pakken. Anne heeft haar zinnen vandaag gezet om enige shopactiviteiten in Halifax, waar een Holliser winkel zit. In Nederland is dit Californische merk alleen in Amsterdam te vinden? Met de kaart die wij hebben is het mogelijk de lokatie te vinden. (alleen lijken campers niet echt welkom) In hoogte beperkte parkeerplaatsen en parkeergarages, maken het ons enigszins lastig een goede plek te vinden. Wij gaan splitsen! De mannen boodschappen doen en de dames gaan het Halifax shoppingcentrum binnen, waarin maar liefst 170 winkels een lokatie hebben. Mega!. De tijd die we afspreken 1,5 uur, wordt uiteindelijk 2 uur. Het eten kopen is geslaagd, evenals het shoppen. Peggy's cove is toch de wens om nogmaals te bezoeken. Deze mystiek plaats met zijn mistige uiterlijk boeit. De campground bij Indian Harbour is King Neptune. Met Wifi helemaal goed. Inmiddels is Hielke in Nederland jarig en feliciteren wij hem alvast. De maaltijd is top, de fog trekt zich terug. Vanuit Nederland vandaag ook al de eerste app ontvangen van neef Luutzen. Wij gaan nog een borrel drinken en lekker slapen. In Nederland is het inmiddels 2 uur in de ochtend. 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan