Bryce Canyon / Zion National Park

Door Maarten Walhof - 09-06-2015 01:14

Alle 3 vannacht heerlijk geslapen en besloten om na de ervaring van gisteren in Bryce vanochtend nog naar Bryce Point voor het uitzicht te gaan en vervolgens nog de Queens Garden trail te doen. Ik ga het niet weer proberen te beschrijven maar zet alle foto's op de log en oordeel zelf. Het is bijzonder hoe bij elk zicht je telkens wat anders ziet en anders kleurt door zon en schaduw. De trail was weer bijzonder om zelf tussen de Hoodoos te lopen, terugweg was steil en vermoeiend mede doordat je op 2500 mtr loopt en de temperatuur al aardig begon op te lopen. Onze weg vervolgd naar motel in Hurricane via Zion National Park. Je denkt je hebt alles wel een keer gezien maar ook hier in Zion vielen de nodige oohs en aahs. Elk park heeft zijn eigen unieke kenmerken en bijzondere natuur. Besluit genomen om gewoon door het park te rijden en geen trails te doen. Nu even heerlijk aan de pool bij motel en morgen de gekte van Las Vegas in voor onze laatste dag in de USA.

Reacties

Bas 09-06-2015 06:02 {{button-29420}}

Dat wordt wennen straks in dit kleine landje na de ervaring van de prachtige 'vergezichten' etc .... Je wilt vast nog eens terug, let op 😀😀

Betty en Peter 09-06-2015 08:02 {{button-29427}}

Jammer dat het weer zo tegen zit :-))

Jacques 09-06-2015 20:25 {{button-29497}}

Mooi hoor.Jullie hebben alweer aardig wat gezien.Jullie zullen het wel jammer vinden dat het er weer bijna opzit.Nietwaar?Gr.J.

Wim 09-06-2015 23:13 {{button-29508}}

Tjonge, tjonge........wat een ellende allemaal. En dan moet je ook nog naar Sin City, de meest verderfelijke stad van de hele wereld! Pas op dat je je in die stad niet laaft aan drank, drugs, sex of GOKKEN. Veel plezier de laatste dag en helaas, je wilt het zo lang mogelijk uitstellen en niet zien maar je weet dat het komt, ".....................de terugreis. We wensen jullie een hele prettige terugreis, op naar het "prachtige" Nederland............en dan live jullie ervaringen horen. We zien er naar uit. Groetjes van ons.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan