Zaterdag 14 juni 2001

Door Annette Verhaaff - 14-06-2014 15:50

Bedankt allemaal voor jullie reacties tot dusver.

Gisteravond was er een spectaculair vuurwerk op de camping ter ere van de afsluiting van onze reis...... hahahaha. Nou, we zitten toevallig vlakbij Disney Land en daar doen ze dat elke avond om 21.30 uur. We konden van hieruit ook de muziek horen en onderweg op de weg hierheen zagen we de typische bouwsels van Disney al boven de overige bebouwing uitsteken.

Hier op de camping ook nog Nederlanders ontmoet en vanavond gaan we er in ieder geval nog een ontmoeten.

Liefs en groetjes.

 

Reacties

John Visser 15-06-2014 13:00 {{button-21797}}

Hallo Annette en Henk,
Jullie maken zelf al vuurwerk genoeg om deze reis af te sluiten en om verder te gaan.
Dit wilde ik nog even kwijt, geniet er van.
Groeten van Joep.

joyce van mullekom 16-06-2014 01:12 {{button-21818}}

Hi Annette en Henk,
Bedankt voor jullie reisverslag. het was heel erg leuk dat ik weer mocht "meereizen" naar zoveel plekken waar ik ook met Wim en later met Joey geweest ben. Vooral Barstow is me bijgebleven omdat ik nog nooit zoveel koeien heb gezien. het zag er letterlijk zwart van die duizenden koeien. Zo ver als je kon kijken zag je alleen maar koeien. het geloei was oorverdovend en de stank verschrikkelijk. Ik vond het wel een beetje eng. Ik moest denken aan die cowboyfilms waar die koeien van iets schrokken 'n stampede veroorzaakten en alles en iedereen vertrapten. Ik wilde alleen maar zo vlug mogelijk weg uit Barstow!! In LA vergeten de cathedral te bezoeken, stom hè? En zo waren er nog meer plaatsen die ik van jullie foto's herkende. Jammer dat jullie roundtrip voorbij is, maar nu kunnen jullie genieten van Dennis en zijn familie. Ik wilde dat ik nog 'n keer met Wim naar Amerika kon gaan.Ik mis hem zo. De kleinkinderen zien is heerlijk. ik mis de mijne heel erg, maar ze wonen "maar" 6 uur rijden hier vandaan, die van jullie nog iets verder. Geniet er met volle teugen van en doe allen de groeten. Liefs en groetjes van Joyce

Marjan en Onno 16-06-2014 15:52 {{button-21860}}

Het was weer spectaculair ,leuke en mooie foto's en genieten om alles weer te lezen .Nog een hele fijne tijd met de kinderen en klein kinderen .Op de Hillegomweg is alles rustig.
Groeten van Marjan en Onno.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan