Scottsdale en Grand Canyon

Door Daniel Voet - 14-05-2014 03:30

Geweldig, wat is Amerika toch gaaf! We zijn echt helemaal verliefd op dit land. Wat een geweldige afwisselende landschappen en wat een aardige mensen. Vanmorgen wilden Frank en Laura een duik nemen in het zwembad van het hotel. Gehuld in bikini en zwembroek stapten ze om zeven uur vol goede moed naar het zwembad. Om vijf minuten later weer terug te komen op hun hotelkamer. Het zwembad ging om acht uur open... Vandaag zijn we van Scottsdale naar de rand van de Grand Canyon gereden (2 kilometer hoogte zitten we nu). De Grand Canyon zelf gaan we morgen bekijken. Na een landschap met cactussen rondom Arizona zijn we doorgereden naar Sedona. Hier zijn de rotsen knalrood, heel mooi. We hebben de nodige stops onderweg gemaakt en winkeltjes bekeken. Laura en ik hebben een cowboyhoed gescoord, want die mag hier natuurlijk niet ontbreken. Hierna reden we door bosachtig gebied. Je voelt je heel nietig als je kilometers ver kunt kijken. Onze auto doet niet alleen dienst alsvervoersmiddel, maar ook als discotheek en café. We zijn van alle gemakken voorzien, cd-tjes, lekkers, alcoholische versnaperingen (natuurlijk niet voor de chauffeur) en een koelbox. We zitten nu op onze hotelkamer en gaan zo wat eten. Geen tijd meer dus om verder te schrijven! Tot morgen!

Reacties

Truus 14-05-2014 06:37 {{button-20249}}

Ja hoor! Er staat weer een verhaaltje na het slapen....! (Jullie gaan er net in....)

Tjongejonge, wat een geweldige reis! En wat een kilometers!
Jullie komen denk ik ogen tekort!
Genieten!

Esther 14-05-2014 08:29 {{button-20252}}

De Grand Canyon... Zooooooo gaaf! Als je dan op die weg rijdt en dan opeens zie je (links dacht ik) de Grand Canyon. Kan me dat moment nog zo goed herinneren. Je komt daar echt ogen te kort! Zo mooi!! Hopelijk is het helder en kun he mijlen ver kijken.
Veel plezier

karin 14-05-2014 15:19 {{button-20267}}

Wat super gaaf om zo met jullie mee te kunnen reizen! Top! We zullen jullie blijven volgen....en euhm...welk dombo's gaan dr dan ook zi vroeg zwemmen. ....en euhm een foto van cowgirls mag natuurlijk niet missen

Bert 14-05-2014 22:06 {{button-20281}}

Wat mooi allemaal, erg leuk om jullie reis te volgen!!
Oh ja, vanavond 'The Following"...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan