Lange rit naar Bishop

Door H.G. Hollink - 12-08-2013 07:23

Vanmorgen tegen 9.30 uur weer vertrokken uit het hotel. Daar zaten alweer veel mensen te gokken en bier te drinken Blij om onze rv weer terug te zien op de parkeerplaats. Je kunt ook wel op een camping staan midden in Lv, maar met zulke temperaturen moet je daar toch niet aan denken. Vandaag weer een lange saaie rit voor de boeg. We moeten weer een grote afstand overbruggen om in Yosemite te komen. Dat is ook de laatste keer, vanaf morgen doen we het rustig aan met  meerdere overnachtingen op 1 camping .We overnachten vandaag in Bishop. Een echt Amerikaans plaatsje, waar we de vorige keer ook gestaan hebben.  Gelijk al kennis gemaakt met de buren. We moesten geld wisselen voor de wasmachine en probeerden het eerst bij onze buren. Twee stel typisch oudere Amerikanen. Geweldig. Ze wilden van alles weten van ons. De was is inmiddels weer schoon in de kast. Morgen staan we midden in Yosemite op een camping waar niets is, alleen een wc. Het schijnt dat je al je aangebroken etenswaar in bearlockers moet doen,omdat de beren die daar rondlopen zo je auto of rv openbreken als ze wat ruiken. Dat wordt vast heeeeel ontspannen buiten zitten morgenavond haha. We hebben er heel veel zin in, want Yosemite is zo mooi en ook de weg er naar toe. We zijn ook heel benieuwd of er een beer te spotten valt, maar dan wel het liefst op een afstand en niet rondom onze rv haha.

Reacties

Willy en Aufride 12-08-2013 12:37 {{button-16610}}

Hoi buurtjes,fijn dat jullie weer zo genieten in Amerika.Veel plezier in Yosemite en doe de beer de groeten van ons.( thuis is alles ook oké)

cor en ivonne 13-08-2013 08:07 {{button-16640}}

Al beren gespot???

Willy en Aufride 14-08-2013 18:29 {{button-16709}}

Weinig verhalen van jullie kant.
Toch geen beren in de buurt??

Thea 15-08-2013 09:13 {{button-16720}}

Wat een geweldige verhalen, nog heel veel plezier en hopelijk zien julllie beren (op afstand) dat zou toch geweldig zijn!!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan