Revelstoke

Door A.D. Vermeulen - 30-05-2013 01:58

De afgelopen nacht is goed verlopen, want toen we op de camping terugkwamen stonden er nog enkele campers en wel uit ......... vul maar in. 

Vanmorgen weer vertrokken richting Golden om nog enkele boodschappen te doen en om een drankzaak te zoeken want het bier was op en die kun je niet bij een supermarkt kopen. Alles gelukt en toen verder in het Yoho Park. Hier hebben we de Northern Lights Wolf Centre bezocht. Dit centrum is uit idealisme opgericht om de wolf in Canada te behouden. De wolf is er nl vogelvrij en er wordt op gejaagd. We kregen een duidelijke uitleg en dat we vooral niet bang hoefden te zijn voor deze dieren. Ik dacht toen aan het lied van Drs P, hij heeft toch zijn hele familie gevoerd aan deze beesten?  

We zijn inmiddels beland op Canyon Hot Springs Campground. Een erg mooie camping met verwarmde zwembaden van 30 en 40 graden. Hier hebben we canadezen ontmoet  met nederlandse voorouders uit de buurt van Barneveld en ze hebben een schoonzoon uit Hoogeveen. Deze mensen zijn van onze leeftijd en hebben 10 en 8 jaar geleden 2 kinderen geadopteerd met een groeistoornis. Geweldige kinderen die allebei ook nederlands spreken. Het is nu bijna 5 uur en we gaan straks lasagne eten. Lekker. We weten nog niet wat we morgen gaan doen maar er is een mooi bos in de buurt met hele hoge bomen dus dan gaan we zeker doen. De groetjes en tot de volgende keer.

Rietje 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan