Vrijdag 3 mei

Door Pierre Wendy Lot en Jep - 04-05-2013 03:24

Vanmorgen vertrekken we even over 9 met het treintje de "L" down town naar Navy Pier. We krihgen instructies meer. Bij Harlem opstappen..bij Grand eruit. Oversteken en dan bus 65 naar navy pier. Maar helaas..als we in het treintje zitten onderweg, stopt hij plotseling bij Logan Square. Iedereen moet uitstappen en het treintje rijdt niet meer verder. Wat er precies aan de hand is weten we niet.  Een vriendelijke jongeman wijst ons de weg. We moeten bus 56 maar nemen en dan komen we ook bij Grand. En het is ook zo..na een hele tijd komen we dan toch op Navy Pier aan. Het Childrens museum is echt heel erg leuk. De kinderen kunnen er bouwen knutselen met water spelen, er is veel nagebouwd een brandweer wagen met vanalles, een bus een stuk bos, ze kunnen er dino,s botten opgraven. Echt vanalles. Super leuk. Tante Nellie had bij de bibliotheek een pasje geregeld zodat we met ons en de kinderen gratis naar binnen konden. Nadat we alles gezien hebben lopen we nog een stuk over de pier.  Op de terug weg is het vreselijk druk in het treintje. Hij rijdt nu wel geewoon. Rond 18 uur zijn we thuis. Tante Nellie is vandaag bij Stacy geweest werken. We halen chinees eten, heel anders dan de wok uit Boalder maar echt heerlijk!!!

 

Morgen worden we om 7 uur opgehaald door Stacy en Dan. We gaan naar Shipsiwana in Indiana. Hier wonen de Amish people. Ze hebben er het mayfest met parade. Ben benieuwd. Jep blijft bij tante Nellie. Hun hebben een dagje samen. 

 

See ya....

Reacties

Kim 04-05-2013 07:37 {{button-11600}}

Kei leuke foto's. Veel plezier vandaag bij de Amish poepie, ben heel benieuwd.

Groetjes uit Boalder X

Annemie 04-05-2013 08:19 {{button-11602}}

Prachtige kiekjes hoor;)
En gaaf dat het daar zo leuk is en je in het Childrens Museum zo een leuke tijd gehad hebt:)
Groetjes uit Noord-Limburg en liefs..

PAP EN MAM 04-05-2013 19:16 {{button-11619}}

HALLO ,JULLIE AMUSEREN JE DAAR WEL.IK HEB VANMIDDAG EVEN DE KAPPER HIER GEHAD OM ME TE FOHNEN,ZOMETEEN NAAR HET FEEST BIJ MARLIES.HET WEERTJE IS HIER SUPER,EN SPIKE DOET HET OOK GOED.
VEEL LIEFS EN GROETJES EN EEN DIKKE KNUFFEL VOOR DE KIDS

Jeanne 04-05-2013 21:26 {{button-11627}}

Wat hebt ge toch prachtige kiendjes!!!
Leuk um te zeen! Geniet lekker verder!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan