Dag 7. Laatste dag in Las Vegas

Door J. Mostert - 15-10-2012 02:46 Gisteravond hadden we ons erg verheugd op de piratenshow bij Treasure Island. Helaas, de show viel tegen. Vanochtend hebben we weer genoten van een heerlijk ontbijtje. Op weg om ons 2de ontbijtje te verzilveren (we blijven tenslotte Hollanders), kwamen we langs watermassageboxen. Wij natuurlijk in dat ding. Heerlijk 25 minuten gemasseerd worden, wie wil dat niet? Geheel ontspannen zijn we het pretpark van ons hotel in gegaan. Ons hotel heet Circus Circus en heeft dan ook dit thema. In het hotel zit een volledig pretpark. Cobie in de achtbaan met 4 loopings, waar Petra natuurlijk niet in durfde. Cobie kon daarna weer gelijk naar de massage . Wat Petra wel durfde: het visspel met de magnetische hengel. Jammer genoeg lukte het haar niet om een grote vis te vangen. Maar gelukkig, zoals altijd met een kinderspel kreeg ze toch een prijsje! Toen nog even een tekening van onszelf laten maken en daarna toch echt het 2de ontbijtje gaan halen. Toen onderweg naar Downtown Las Vegas naar de oude Strip, daar waar het ooit begon. Onderweg even lunchen bij de Mexicaan. Allebei hebben we iets gekozen wat we nog nooit gegeten hadden. Uiteraard eerst gevraagd wat het was. Petra had iets met corn en Cobie had iets dat leek op een burrito. Petra kon het koren van het kaf niet meer scheiden, oftewel zij probeerde de schil op te eten. Ze vroeg aan Cobie 'weet je zeker dat je dit kan eten?' Ja hoor, het is toch corn, zei Cobie. Gelukkig kwam de ober Petra snel redden. We zijn nu op de oude Strip en wachten op de lichtshow. Vanavond gaan we gokken en dan zit het er helaas al weer op. We hopen morgen nog even te vermelden dat we miljonair geworden zijn!!!

Reacties

Plonie van Gameren 15-10-2012 08:20 {{button-10937}}

Zo te horen hebben jullie maar een saaie vakantie :). En Petra, je voornemen om je flink te buiten te gaan aan al het lekkers wat je tegenkwam is zo te horen wel gelukt hahaha. Nog veel plezier!

Corrie en Anja 15-10-2012 13:11 {{button-10940}}

hoi ons eerdere berichtje is helaas niet aangekomen denken wij. wat een avonturen!
het duizelt in jullie hoofd maar dan kan je in het vliegtuig naar huis weer even bijkomen! p.s. wat we vergeten zijn te melden: we hebben van de staatsloterij heel veel gewonnen, dus ons volgende uitje gaat naar......New York!
ons bureau's zijn dus leeg!
see you in Vegas!
xx C & A
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan