Inpakken

Door Rob & Mary Kempers - 02-09-2012 16:16

Normaliter hebben we niet zo,n probleem met het begrip 'inpakken en wegwezen' daarvoor zijn we bereist genoeg en kennen de weg heel goed. Deze keer kost het wat meer moeite, we zouden ook eerst met z'n vieren deze reis gaan doen, mijn broer Joop en z'n partner Ceciel zouden meegaan. Helaas werd Ceciel enkele weken voor vertrek ziek en kreeg onmiddellijk een negatief reisadvies. Gelukkig gaat het al weer beter en knapt ze zienderogen weer op, het kost tijd om goed te herstellen. Dus gaan we nu met z'n tweeën echter het is toch anders. Wat het inpakken betreft proberen we zo slim mogelijk te zijn maar ja als je alleen al zie wat ik aan fotospullen en de nodige kabels,opladers etc. meneem dan is het lachen om er nog wat kleding bij te proppen. Maar goed het gaat allemaal lukken. Wat niet gaat lukken is om onderweg wat foto's te plaatsen op deze weblog, vandaag nog op pad geweest om wat kabels te kopen voor de IPad echter dan nog gaat het niet lukken kortom jullie moeten het doen zonder afbeeldingen, of er moet op het laatste moment nog en oplossing worden bedacht. We hebben nog een paar dagen voor vertrek dus je weet maar nooit. Deze story wordt vervolgd.

Reacties

martin 02-09-2012 16:28 {{button-9875}}

Beste Rob en Mary,
Spannend weer zo'n vakantie en wat een spullen neem je mee. Dat moeten weer mooie foto's opleveren. Maar als het niet lukt om de foto's die je met je prof camera maakt op de weblog te zetten is het dan wel mogelijk om dat via blue tooth zonder extra kabeltje met je gsm te doen ? Reina en ik wensen jullie een fijne vakantie toe.

Joop en Ceciel 02-09-2012 19:02 {{button-9879}}

Rob en Mary we reizen in gedachten met jullie mee, we wensen jullie een heel fijne tijd toe, Joop en Ceciel.

Selma en Meindert 02-09-2012 21:08 {{button-9882}}

Rob en Mary een hele prettige vakantie gewenst ondanks alles. Je kunt toch een card-reader aansluiten op je i-pad en op die manier foto's op je weblog plaatsen?

Rob & Mary Kempers 02-09-2012 21:54 {{button-9886}}

Ja foto's inladen op de IPad is geen probleem, hoewel het met een cardreader lukt mits die zich voorziet in z'n eigen voeding cq energie, want die van mij doet het niet, Apple is zo slim geweest om een max amp. Toe te laten. Ik doe het nu rechtstreeks vanaf de kamera met USB kabel naar iPad. Maar dan accepteerd iPad met de huidige browser geen upload, ik heb een app gedownload om een keuze te maken in een browser, i.d.g. Lukt het met I.E.9 dan struikel ik nu over het laatste probleem, de weblog van Tioga tours herkent geen album in mijn IPad, shit,shit,shit.........

Ans en Jan 03-09-2012 19:17 {{button-9907}}

Hoi luitjes,
Ook op deze manier willen wij jullie een heel fijne tijd toewensen. Dat jullie maar veel mogen zien en genieten.
Groetjes van ons.

Arie en Mary. 07-09-2012 13:14 {{button-10026}}

Wat een gedoe allemaal genieten is veel belangrijker dan al die snoertjes en kabeltjes heel veel plezier.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan