Bloody hot!

Door Loek Smeets - 07-07-2012 22:25 Gisteren, vrijdag 6 juli, superveel gezien en gedaan! Omdat we zo vroeg op pad waren, inderdaad geen wachtrijen voor vrijheidsbeeld en Ellis' Island. Terug in Batterypark lunchpauze met liveshow en pizza! Daarna via Wall Street naar Ground Zero en 9/11 Memorial, waar je voor het bezoek een ticket nodig bleek te hebben. Tickets geregeld bij St. Pauls chapel met een zeer indrukwekkende expositie over 9-11. Ground Zero en Memorial ook zeer de moeite waard om te bezoeken. Door Chinatown geslenterd en geëindigd in Little Italy, waar we heerlijk toeristisch pasta hebben gegeten. Tot slot Times square by night. Vandaag, 7 juli, gestart met een lekkere breakfast op Lexington Av. en toen op weg naar het Empire State Building, om NY vanaf de 86e verdieping te bekijken. Mooi! Weer buiten merkten we pas hoe warm het vandaag was. Change of plans! In plaats van de wandeling door Soho en Greenwich village met de metro naar Washington Square Park waar Pim en Joske meteen de schoenen uit deden en in de fontein sprongen om een beetje af te koelen. Verder n beetje gerelaxed in de schaduw en na een koffiebreak in Bleeckerstreet even terug naar het hotel om te chillen. Eind van de middag weer op pad!

Reacties

rob smeets. 07-07-2012 23:42 {{button-6827}}

indrukwekkend, lijkt mij ook heel appart en emotioneel om bij ground zero te zijn pim en joske zullen het ook wel geweldig vinden in new york en overal engels praten natuurlijk. erg handig ook deze blog, groetjes en tot hoors.

Tineke 08-07-2012 01:26 {{button-6828}}

Op het weer na een heel herkenbaar dagje!

Wij komen nu net thuis van een dagje over het IJ festival in Amsterdam, waar we oa de voorstelling The promised land van Orkater gezien hebben, die handelde over migratie;de duizenden mensen die Europa 100 jaar geleden de rug toekeerden en..Ellis Island....
Ook wij maakten een tocht met een boot , moesten formulieren invullen en wachten in de vertrekhal.
X

Arie 08-07-2012 20:52 {{button-6857}}

Ik zie ons (Loek en mij) nog boven op één van de Twin Towers staan...
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan