De kleur is ROOD

Door Janet en Ageeth september 2011 - 10-10-2011 02:46

We zijn in Milton en hebben eindelijk weer eens een camping met WIFI, dat ook naar behoren werkt. Er zijn dus weer wat fotoos geplaatst. Vandaag zijn we naar de COG train geweest bovenin de White Mountains, Mnt Washington om presies te zijn.

Vermont en New Hampshire: Rood in de meest waanzinnige schakeringen, heel erg mooi. Morgen hopen we er wat fotoos van te plaatsen, het kost allemaal even wat tijd om ze uit te zoeken enzo. De trein hebben we helaas gemist omdat die voor de hele dag om 12.30 uur al volgeboekt was. Hadden we kunnen weten. Het is zondag en hier viert men morgen Columboday, dus hebben veel mensen een lang weekend vrij.......Nah ja, we hebben de treinen wel gezien en nog geprobeert morgen de eerste te boeken (de echte stoomtrein gaat dan) maar ook die was volgeboekt. Helaas, jammer, maar we gaan niet ,op misschien onze voorlopig laatste zonnige dag, op de trein zitten wachten !!cheeky

Wel een echte aanrader voor iedereen die er in de buurt komt. De bergen zijn vergeleken bij de omgeving inderdaad wit, maar nog niet met sneeuw natuurlijk!Daarna enige uren file gereden door alle ski resorts die er zijn in het zuiden van New Hampshire, en dat zijn er nogal wat. We zijn ondertussen wel lekker bijgekleurd ook door onze lunch buiten (pancakes!!!yes)

Morgen gaan we naar Cape Cod, een paar uurtjes rijden zeggen ze hier, als we maar eenmaal voorbij Boston zijn.....

CU!

ps:leuk dat er nog steeds reacties komen!

Reacties

Henk 10-10-2011 09:10 {{button-4577}}

Columbo Day? ... niet verwacht dat die detective zo beroemd was ... aan de andere kant ... hij loste wel alles binnen het uur op ... fijn om zo mee te mogen lezen ...

Janet 10-10-2011 09:28 {{button-4578}}

Hoe is het me de camper? Daar ben ik wel even benieuwd naar.... Wel super wat jullie allemaal zien. Ben erg benieuwd naar alle foto's.

Debstra 10-10-2011 19:50 {{button-4581}}

Het koste vast veel tijd die foto's, maar het is het waard ! Super om jullie op deze manier te volgen, ben iedere dag wat meer jaloers......(by de way missen we je enthousiasme bij de luns.....)

Evelien 10-10-2011 20:37 {{button-4583}}

Cape Cod mooi gebied, en als je langs RI middletown komt "on the way" doe Michele even de groeten!

Evelien. X
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan