Los Angeles

Door Tjerk & Tjitske - 11-09-2010 17:59 Hoi allemaal,

we hebben dinsdag de camper opgehaald! Haha wat is dat leuk zeg. Het rijden moest voor ons beide even wennen, maar dat went binnen een dag. Geweldig zo'n lange camper en wat een ruimte. Het bed in de camper is bijna even groot als die we thuis hebben! (voor degene die dat niet weten: ons bed is groot).


Dinsdag zijn we eerst naar Monterey/Carmel gereden. Daar hebben we op een mooie camping gestaan vlakbij. Met de camper door de steden heen gereden.
Woensdag zijn we naar lake cachuma gereden dat is vlakbij Santa Barbara. Daarna zijn we op donderdag doorgereden naar Los Angeles. Hier wilden we een camping in Malibu zoeken, maar de rit die we vandaag (zaterdag) voor de boeg hebben is lang en we waren donderdag al rond 12 uur in Malibu, dus zijn we doorgereden naar Anaheim. Een super camping gevonden. Heerlijk met zwembad en hot-tube. Vrijdag zijn we de stad in gegaan met een tour. Alle hot-spots bekeken zoals: Farmers market, hollywood, beverly hills, Santa Monica etc.
 
Vandaag gaan we dus via Joshua Tree naar Lake Havasu City. Zo'n 6 a 7 uur omdat we onderweg ook nog wat willen zien natuurlijk.

Dan volgen morgen Page en overmorgen voor 3 dagen de Grand Canyon!!

Kortom, wij hebben het super naar ons zin! Wat zien we toch veel geweldige dingen!

Gr Tjerk en Tjitske
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan