Vertrek en he, he, eindelijk we zijn gearriveerd in Los Angeles. dinsdag-middag 17 aug.

Door Arnold van K - 18-08-2010 06:31 Nou beste familie, vrienden en bekenden, hier het eerste verslagje vanuit  de USA -Los Angeles.

Vanmorgen dachten we op tijd te vertrekken,want wij waren al ruim 3 uur van te voren op Schiphol,
krijgen we vlak voor vertrek te horen, dat ze moesten wachten op een cateringwagen! 
Dit heeft ons ruim een half uur vertraging opgeleverd. Nou, toen die er was vlug het vliegtuig in, plankgas en met rokende banden wegwezen naar Frankfurt.

We hadden in Frankfurt normaal 1.5 uur om over te stappen, maar daar was uiteindelijk maar een half uurtje van over gebleven. Nou even zoeken en rennen en rennen in die ontiegelijk lange vertrekhal van Frankfurt om die vlucht naar L.A te halen. We waren bijna de laatste die aan boord gingen, dat kwam ook mooi uit omdat we daardoor niet zo lang hoefden te wachten. Sjonge sjonge wat een groot en lang vliegtuig. We zaten op rij  52 bijna helemaal achterin, en dan met z'n tienen naast elkaar.. (747-400).
Nou deze maloten van piloten kunnen ook gas geven ! (4 motoren)  mijn wenkbrauwen zaten bijna achter de oren!!!!. Zo'n vermogen zit daar in.  Dan die bijna 12 uur lange zit, is wel erg lang hoor. Maar na een beetje turbulentie onderweg zijn we toch veilig in Los Angeles geland. Meteen een lekker temperatuurtje hier +/- 24 graden C, de vakantie gaat nu beginnen.

Nu op zoek naar het shutle busje van het Alamo verhuur bedrijf, die ons naar hun verhuurkantoor zal brengen. Daar aangekomen wilde ze ons een NOG  GROTERE  auto aan de kont smeren die rakkers.
We hadden er een gereserveerd  voor 7 personen (terwijl we maar met 4 personen waren).  Ze hadden ons al gewaarschuwd voor dergelijke praktijken. Toch maar niet ingetrapt met ons nuchtere hollandse verstand. Dus een mooie witte Dodge Mini Van met 6 cil. automaat uitgezocht, er zaten nog een paar deuken in, en nadat we dat gemeld hadden, en mijn rijbewijs op het trottoir terug gevonden hadden, zijn we op weg gegaan.

Zo, nu snel naar het hotel met de Tom -Tom van vader Schriek (hij deed t ! ) en we waren dan ook met een 10 minuten bij Hollday Inn International Airport.  Nu even inschecken enz, en even een dutje gedaan. Wij waren inmiddels al heel wat uurtjes wakker gebleven, maar nu dood op. Mooi hotel trouwens, en een mooi uitzicht over een gedeelte van L.A.
Het is nu, terwijl ik dit verslagje maak , nog dinsdag 22.10 uur in de avond, terwijl jullie al weer bijna aan het werk gaan woensdag  07.10 s-morgens. Nou dit was het verslag van  een hele lange dag, nog even gemaakt door de reis (lijder). Nou allemaal de groetjes van Arnold ,Marjo, Jarno en Stefanie vanuit Los Angeles en tot morgen.
Slaap ze voor ons, en werk ze voor jullie.Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan