dag 1( 1 -10-2009)

Door jacq en joke van eldert - 26-10-09 20:06 We werden al om 05.30 uur opgehaald voor het vertrek naar Zaventem. Zoals de meeste reizen naarde Vs was de incheck zeer uitgebreid. We vlogen op Atlanta waar we " slechts" 1.35 uur de tijd hadden om door de douane te komen, onze tassen op te halen en deze weer opnieuw in te leveren bij de balie. Gelukking waren de boarding kaarten voor de vlucht naar Las Vegas al in Brussel in orde gemaakt .
Uiteindelijk hadden we met wat geluk 1.45 uur nodig om van gate tot gate te komen en doordat het vliegtuig van Delta Airlines gelukking 45 min. te vroeg was lukte het om op tijd te zijn.
Om 17.30 uur ( 5.30 pm) waren we in Las Vegas, waar we met een shutllebus naar het autoverhuurcentrum werden gebracht. Deze shutlle rijdt iedere 10 minuten 24 uur per dag op en neer, reuze handig maar je moet het wel effe weten. In Las Vegas wordt het vroeg donker en om 19.00 uur kwamen we in het donker , moe gereisd in het hotel aan. Sahara westwood is een wat ouder hotel , wat er netjes uitziet maar waar het in de gangen erg warm is ( 75 ' F = ca.24 ' C). Gelukkig is er op de kamers airco, maar geen koelkast of koffie zetapparaat, beneden is er gratis koffie te krijgen.

de Toyota RAV 4

De toyota RAV4, een heerlijke auto

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie