Sedona

Door Mariëtte en Jan-Willem - 09-10-2008 00:34 Nou, daar zitten we dan in het altijd rustieke Sedona. Dat schijnt de thuishaven te zijn van presidentskandidaat McCain, maar daar merk je niet veel van.
het is een plaatsje in een prachtige omgeving, maar vreselijk toeristisch. McCain is hier minder bekend dan een of andere Joe, die heeft zo'n beetje 50 % van alle winkeltjes in zijn bezit.

We hebben hier een prettige camping iets buiten het plaatsje in een zeer groene omgeving. Dat is overigens wel lekker bij deze temperaturen.

We waren dus in de Grand Canyon en om daar nog even op terug te komen dat was echt geweldig. Heel groots (Grand ....). Het is onvoorstelbaar dat zoiets is ontstaan. Ik denk dat het zo indrukwekkend is vanwege de immense grootte.

Vanuit de Grand Canyon - laatste ontbijtje tussen de herten .... - zijn werichting het zuiden gereden. Onderweg nog even een zijstap gemaakt richting Meteor Crater. (Bedankt voor de tip Jaap!!) Echt een enorme krater in de aarboden, veroorzaakt door de impact van een meteoor zo'n 50.000 jaar geleden. Was heel interessant.

Nu dus in Sedona en morgen rijden we op het makkie naar Phoenix. We gaan nu terug naar de camping, lekker even zwemmen in de pool en daarna een heerlijke bbq.

Ik denk dat het het laatste berichtje wordt, want morgenavond overnachten we in Phoenix om de andere morgen vroeg naar het vliegveld te gaan.

Zaterdag dus weer in het koude kleine kikkerlandje. Met kleine supermarktjes, kleine p-plaatsen etc. etc. het zal wel even wennen worden om niet meer zo'n enorme ruimte te hebben.

Nou, dikke kus van ons beiden en tot snel!!!!

Mariette en Jan-Willem.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan