Dag 5: Watsonville naar Oakhurst

Door Familie de Waal - 28-07-2008 18:19
Vandaag op tijd eruit om op weg te gaan naar de volgende overnachting, in Oakhurst, iets ten zuiden van de zuidelijke ingang van het Yosemite Park.
We gaan eerst nog een stukje zuidwaarts langs de kustweg naar Monterey, om daar de 17-mile drive af te gaan. Dit is een mooie stukje kustweg. Volgens de adviezen is dit deel voldoende voor route 1 langs de Californische kust. De 17-mile drive was echt de moeite waard en we hebben ook aardig wat op foto gezet. Zie mijn album op zoom.nl.
Omdat de ruimte om foto's te plaatsen op mijntioga.nl beperkt is tot 20 afbeeldingen, zet ik anaf nu de link naar de site van zoom.nl onderaan het bericht. Dan kan je die aanklikken en kom je vanzelf op mijn fotoalbum uit. Ik probeer er per dag dan een stuk of 5 foto's op te zetten om een indruk van de dag te geven. Mocht het problemen geven of als er vragen zijn, kan je altijd een mailtje sturen.
Na de 17-mile drive nog weer even langs een supermarkt gereden en middageten genuttigd. Daarna flink doorgereden naar Oakhurst. Een leuke route, waarop we toch ook aardig door konden rijden. Erg veel verschillende landschappen gezien. Nog niet veel foto’s genomen, maar dat komt nog . Begin van de avond aangekomen op High Sierra RV park. Rustige camping met full hook-ups. Van de camping ook welkomstinformatie over het gebied gekregen. Netjes! 
’s Avonds pizza gegeten (volgens Dexter waren het de dag ervoor geen pizza’s maar burrito’s!) en weer redelijk op tijd naar bed. Morgen komt Yosemite Park.

Link naar de foto's: album.zoom.nl/user/sjoerd1964
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan