Dag 3

Door Gilbert en Saskia - 23-05-2008 06:34
Dag 3
22 mei 2008: van L.A. naar San Diego deels bewolkt 18-20 graden
Zoals gezegd ( bij verslag dag 2 ) zo gedaan, wij zijn rond 9:30 in de auto gestapt richting San Diego. Vandaag was het de beurt aan Saskia om te rijden en dat is gelukkig heel goed gegaan. Is wel goed opletten op die Highways hier, want er zijn soms wel 8 rijbanen per richting en die zijn propvol met auto’s. We zijn er onderweg nog achter gekomen dat ze een straatnaam naar Sas vernoemd hebben…
Rond 12:30 uur kwamen we aan bij Sea World en zijn toen direct richting de Shamu show gegaan. Dit is een show met orka’s, was leuk om te zien. Alle Amerikanen om ons heen op de tribune vonden het natuurlijk AMAZING!!!  en FABULOUS.
Na deze show nog een aantal shows bezocht en de rest van het park bekeken en toen terug naar de auto om naar ons hotel op zoek te gaan. Deze zoektochten zijn gelukkig echt een makkie dankzij onze Amerikaanse vriendin ( naam nog steeds niet bekend ). Na de koffers te hebben gedropt in de kamer zijn we direct doorgereden naar het centrum van San Diego, naar Gaslamp Quarter. Daar hebben we wat winkeltjes bekeken en bij een Mexicaans restaurant gegeten. Nu even het verslag van deze dag maken en straks weer lekker slapen. Morgenochtend vertrekken we richting Palm Springs. Wordt vervolgd….
Gil & Sas
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan