Universal Studios Orlando

Universal Studios in Orlando biedt filmfanaten en avonturiers heel veel vermaak. Er zijn twee themaparken: Islands of Adventures en Universal Studios Florida.
In het themapark Islands of Adventures draait alles om avontuur. Je vindt er verschillende achtbanen en interactieve attracties die striphelden en andere mythische figuren tot leven brengen. Zo kun je op Marvel Super Hero Island je favoriete superheld ontmoeten en in Jurassic Park indrukwekkende dinosaurussen aanschouwen. Een populair gebied is The Wizarding World of Harry Potter, waar je door het beroemde Zweinsteinkasteel kunt wandelen, je een hapje kunt eten in de Drie Bezemstelen en je een ritje kunt maken in de Hippogriefachtbaan.
Altijd al eens mee willen spelen in je favoriete film of tv-serie? In het themapark Universal Studios Florida kun je filmsets bekijken, filmcrews aan het werk zien en een kijkje achter de schermen nemen van de filmwereld. Daarnaast zijn er diverse liveshows, achtbanen en attracties als Shrek 4-D, Revenge of the Mummy en E.T. Adventure. Tot slot is er nog de Universal CityWalk. De Universal CityWalk is een groot entertainmentgebied met cafés, clubs, restaurants, winkels en filmzalen.

Je kunt kiezen uit 1-, 2-, of 3-daagse tickets. Het 1-Day Ticket biedt één dag toegang tot beide parken. Koop je een 2- of 3-daags ticket, dan heb je veertien dagen de tijd om je twee dagen te besteden. De meerdaagse tickets bieden je tevens toegang tot de CityWalk. Tot slot is er een Bonus Ticket dat als extra toevoeging toegang biedt tot evenementen binnen CityWalk. We helpen je graag met het vinden van de beste en voordeligste tickets.

Tijdsduur:
Tussen 9 uren en 72 uren
  • universal studios orlando bezoeken

  • universal studios orlando bezoeken

Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan