Cariboo Bonanza Resort Lone Butte, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Cariboo Bonanza Resort
Watson Road 6384
V0K 1X3 Lone Butte
Canada

GPS-locatie:
51.5795019, -121.116559

Telefoonnummer:
+1-250-395-3766

Website:
cariboobonanza.com

E-mailadres:
bonanza@bcinternet.net


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Overige faciliteiten

Bootverhuur


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 15-08-2019 door

Aanrader! Vriendelijke ontvangst, mooie plek direct aan het meer (voor camper 25FT), grote speeltuin. Veel lokale gasten. Huur van boot/ hengels mogelijk tegen zeer acceptabele tarieven. Heerlijk verblijf in prettige sfeer.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 13-08-2018 door

Leuke camping aan een mooi meer. Enigszins kleine plaatsen, maar wel gezellig. Full hook up plaatsen, 30 amps. Goed sanitair. Wasautomaten aanwezig. Je kunt er bootjes en kano's huren. Cariboo is een mooi gebied om doorheen te rijden. Wifi tegen betaling.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 01-07-2018 door

Op zich prima camping, zeker voor mensen die van vissen houden of bij goed weer hopen te kunnen zwemmen in het meer. Wij hadden dit als tussenstop tussen whistler en wells grey. Maar kwa ligging niet op de helft van die route (al zo'n 3/4 richting wells grey). Op die route lagen naar onze mening (vanuit de auto gezien) mooie campings aan andere mooie meren om te stoppen. Dit was een beetje een detour.

Bezocht op 30-05-2018 door

Een echte camping voor vissers, gelegen aan Horse lake. Veel vaste plaatsen met mensen die er al jaren komen en graag kijken hoe jij je RV parkeert. Wij hadden een mooie plek aan het water, maar veel privacy is er niet. De douches niet gebruikt, de toiletten waren ok. Houd je van vissen en/of heb je een kano bij je, dan is dit een prachtige plek. Hoorden hier 's nachts de Loon weer (de zwemvogel die ook op de 1 dollar munt staat), was jaren geleden. Is een prachtig mysterieus geluid. Alleen daarom al fijn hier geweest te zijn. ZIjn maar 1 nacht gebleven.

Bezocht op 27-05-2018 door

Dit vonden wij een prachtige camping met een fantastische plek aan het Horse Lake. Zeer vriendelijke van oorsprong Zwitserse eigenaren. Zeer behulpzaam en we mochten zelf een plek uitkiezen. Dat werd dus een zeer ruime plek aan het meer met vrij uitzicht. Een vuurplaats en genieten. Prachtige zonsondergang (maar daar moet je dan wel geluk mee hebben). Hele mooie omgeving.

Kosten per nacht: $38

Bezocht op 17-05-2017 door

Deze camping is echt een aanrader. Fantastisch gelegen aan een meertje. Wij hadden plaats 43 met uitzicht op het meer. De camping heeft ook lodges en een klein haventje/pier waaraan bootjes liggen. Het is een kleine, maar knusse camping. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin. Ook is het leuk om te kijken bij de vissers die forel vangen. Op de plek hadden wij electriciteit en een fire-pit. Helaas hadden we niet zo mooi weer, anders was het hier echt paradijslijk geweest. Het sanitair was schoon. Er waren aparte gebouwen met douches en met toiletten. Er was ook een wasmachine. Bij de receptie was een klein winkeltje en kon je visgerei kopen/huren. Ook de bootjes kon je huren. Wij hadden niet gereserveerd en waren er op een woensdag. Er was toen genoeg plek. Vanaf vrijdag vertelde de eigenaar echter volgeboekt te zijn tot eind augustus, dus reserveren is wel aan te raden.

Kosten per nacht: $33

Bezocht op 04-06-2017 door

Prachtige camping aan een meer. Plaatsen voor één (of een paar) nachten zijn pal aan het meer. Het uitzicht is subliem. De neus van de camper staat aan het water. Hele prettige ontvangst. Geen wifi. Toiletten en douches zijn keurig.

Kosten per nacht: $33.6

door op 18-07-2016

Mooiste camping ever! Plaats 40 met prachtig uizicht over lake. Ruim en mooi. Zonsondergang is heel indrukwekkend en je kan lekker knus vuurtje maken.

Bezocht op 28-09-2015 door

Mooie, zeer nette camping aan een groot meer gelegen. Sanitair netjes, douche $ 1 / 2 minuten. Wifi apart betalen via derden.

door op 24-07-2015

Geweldige camping aan het water. Grote speeltuin. WIFI tegen bijbetaling. Duitse eigenaar. +_ 33 CAD. Ligt wel afgelegen.

door op 06-08-2014

Schitterend aan meer gelegen. Veel vaste gasten op de camping die er vooral voor het vissen zijn. Op de camping kun je boten huren van motorbootje tot party boot. Ook waterfietsen zijn er. Temperatuur van het water is goed om in te zwemmen. Weinig toiletten en douches aanwezig. Wel naast de camping een adelaar en over de camping 's ochtends een hert.

door op 19-10-2012

Prachtig gelegen aan een meer, met mooi uitzicht en rust. Een prachtige firepit waar we tot laat in de avond genoten van ons kampvuur. Voor 2$ supersnel wifi op je eigen plek.

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!