Sibley Lake Campground Dayton, Wyoming

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sibley Lake Campground
U.S. 14
Dayton Wyoming 82836
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.7593823, -107.4399054

Telefoonnummer:
1-877-444-6777

Website:
Bezoek

E-mailadres:
reserveren via recreation.gov

Aanvullende informatie:

Vanaf Dayton, Wyoming rijd je via Highway 14 in westelijke richting. Na 21 mijl (33,6 km) sla je linksaf bij het bord. De camping bereik je na ongeveer één kilometer.

Coördinaten: 44.75928458, -107.43957953


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 16-08-2018 door

Een prachtig klein campinkje bij een rustig klein meer. De vriendelijke ranger en zijn vrouw beheren de camping en de mensen die dagelijks bij het meer recreeeren. We konden geld in een bakje doen voor kampvuurhout. Er zijn plaatsen met elektrisch en er zijn pit-wc's beschikbaar.

Kosten per nacht: $31

Bezocht op 20-06-2018 door

Mooie kleine camping midden in de Bighorn Mountains (prachtige route vanuit Sheridan!). Niet gereserveerd, maar aan het begin van de avond bleek er bij aankomst nog voldoende plaats. Schone vault toilets, geen douches. Met $ 17,- (zonder hook-ups, wel mogelijk) de goedkoopste, maar ook een van de mooiste campings van onze reis. Wij stonden op plek 3. Vanaf deze plek loop je binnen no time naar beneden naar het mooie meertje bij de camping waar volgens de vissers regelmatig Moose worden gesignaleerd. Door de hoogte koelde het 's avonds flink af, maar daardoor was het meertje 's ochtends vroeg wel prachtig gehuld in nevel.

Kosten per nacht: $17

Bezocht op 19-07-2017 door

Een kleine/knusse camping met mooie plekken. Wij stonden op plek 3 en hadden doorkijk naar het meer. Als we 30 meter naar beneden liepen dan waren we bij het meer. Het meer was mooi en rustig. Er was een vriendelijke camphost aanwezig. Bighorn National forest is alleen al prachtig om doorheen te rijden!

Kosten per nacht: $26

Bezocht op 13-06-2016 door

Mooie, rustige camping met ruime plaatsen middenin Bighorn National Forest vlakbij Sibley Lake, een mooi meertje met een strandje waar je kunt vissen en zwemmen. Met elektriciteit! Voor de camping stond een bordje 'full' maar ze hadden nog een paar plekken vrij. Voor een nacht is dat meestal geen probleem.

Kosten per nacht: $21

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!