Welkom!

Leuk dat je onze ansichtkaart hebt ontvangen en gezellig dat je een kijkje op onze website neemt. Paul & Iris, van wie je de ansichtkaart kreeg, waren dan ook erg enthousiast over hun prachtige reis door Zuidwest-Amerika!

De klassieke rondreis: Best of the West

Wil jij ook zo'n prachtige rondreis maken? Jouw reis begint bij ons in Zwolle! De Grand Canyon is zeker niet het enige nationale park dat je zal verrassen met zijn schoonheid. De rondreis die Paul en Iris maakten, is gebaseerd op de rondreis Best of the West. Dit is de klassieke rondreis door Zuidwest-Amerika en langs de westkust. De route is geschikt om met de auto of met de camper te doen en begint in San Francisco, Los Angeles of Las Vegas. Je ziet de watervallen van Yosemite, de woestijnen van Nevada en Utah en de indianenreservaten van Arizona. Ook rijd je over de indrukwekkende Pacific Coast Highway langs de westkust.

Bekijk de rondreis Best of the West

Je past gemakkelijk de reiswijze en het aantal dagen aan. In het zijmenu kun je kiezen voor 'bewerk in routeplanner' om de reis nog verder naar jouw wens te maken met onze routeplanner. Deze tool werkt het best op een laptop/desktop.

Best of the West routevoorbeeld

Waarom Tioga Tours

 • Van A tot Z ontzorgd:
  De hele reis tot in de puntjes verzorgd: o.a. vliegtickets, overnachtingen, auto/camperhuur en excursies
 • Snelle (re)acties:
  Via de mail of telefonisch
 • Kennis & ervaring:
  Hulp van gespecialiseerde reisadviseurs die er zelf hebben gereisd
 • Gratis extra's:
  Infoboekjes, klantenportal en persoonlijke reisgids
 • Zekerheid:
  Dankzij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Best of the West - Bryce Canyon in Utah

Infodagen & beurzen

Begin jouw reisvoorbeiding bij ons in Zwolle! Ons kantoor is al helemaal in Amerikaanse sferen, inclusief Saloon en Diner. Op de Campground staat een echte Amerikaanse camper. Op onze gratis informatiedagen zijn er presentaties en kun je een kijkje nemen in de camper.Bekijk het gehele reisaanbod

Tioga Tours, Zwolle
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan