Vier redenen om langs te komen op een infodag

door Onze redactie ma 23 aug. 2021 8:00 bijgewerkt op ma 21 aug. 2023 8:00

De laatste zandkorrels uit de auto geveegd, broodtrommeltjes weer gevuld, de vakantie zit er op. School, werk en het alledaagse leven beginnen weer én onze infodagen ook! Tijdens de infodagen nemen we je mee naar onze lievelingsplekken in Amerika en Canada. Van regiopresentaties over de mooiste bestemmingen tot een aantal highlights in Zwolle: hier vier belangrijke redenen om langs te komen op onze infodag!

1. Waar ben ik beland?

Vanaf het moment dat je de auto parkeert, waan je je in een andere wereld. Welkom op ons kantoor in Zwolle, waar de voorkant van het gebouw je al doet denken aan een ghosttown uit de goudkoorts-tijd. Kom binnen en begin je bezoek met een dampende kop koffie in onze Amerikaanse Diner, schep je eigen zakje vers gepopte popcorn en loop door naar de campground om onze C-25 camper te bekijken. Klim achter het stuur en laat je informeren door onze adviseurs. Zeker als je het een beetje spannend vindt om met een camper op pad te gaan, is dit een hele mooie manier om van de zenuwen af te komen. Als je uitgekeken bent, kun je rustig door naar je regiopresentatie. Óf als het lunchtijd is: onze saloon. Sluit je bezoek af in Wild-West stijl tussen de andere cowboys, met een lekker broodje hotdog.

We brengen jouw vakantie naar Zwolle

Drink een kopje koffie in de Amerikaanse Diner

2. Van de Grand Canyon naar Vancouver Island in één dag

Droom je er van om de Grand Canyon in het echt te zien? Of bultruggen te spotten aan de kust van Vancouver Island? Cruisen over Route 66 of juist naar het donkergroene binnenland van West-Canada met de felblauwe meren? We helpen je op weg met onze prachtige regiopresentaties. Ga zitten en laat je 45 minuten meenemen op reis door onze reisadviseurs. Ze nemen zowel de route als de belangrijkste hoogtepunten van onze bestemmingen met je door. Zo krijg je in een korte tijd een indruk van bepaalde regio, waarna wij je graag helpen om je reis op maat te maken. Iedere reis is daarom anders, aangepast op jouw wensen.

Woon onze regio-presentaties bij in de presentatiezaal

3. Persoonlijk adviesgesprek

We hebben meerdere tools om jou te helpen met het uitstippelen van jouw droomreis. Zo kun je vanaf nul een route bouwen óf een voorbeeldroute ombouwen naar jouw smaak, met onze handige routeplanner. Maar ook offline denken we graag met je mee, een persoonlijk adviesgesprek is hier een voorbeeld van. Zo’n gesprek is geheel vrijblijvend. Jij legt jouw reisdroom bij ons neer en samen kijken we naar je opties. Dit geldt voor zowel de route, de excursies, het vervoersmiddel én natuurlijk de voordeligste prijzen. Op onze infodagen zijn er meerdere inschrijfmogelijkheden voor een persoonlijk adviesgesprek. Handig, met de regiopresentatie nog vers in je geheugen!

Droom jij over een reis naar de Grand Canyon?

Ga op zoek naar orka's en bultruggen aan de kust van Canada

4. Combineer een bezoek aan ons, met een bezoek aan Zwolle

Natuurlijk kom je bij ons, omdat je een verre reis wilt maken. Maar hou het tijdens een bezoek aan de infodag een beetje dichter bij huis en combineer het met een dagje Zwolle. De stad heeft zoveel leuks te bieden. Zo kunnen de stoere kleintjes op zoek naar echte dinosauriërs in Dinoland. Of breng bij een gebrek aan hoogtevrees een bezoek aan het hoogste punt van de iconische Peperbus. Kunstliefhebbers kijken hun ogen uit in het prachtige gebouw van Museum de Fundatie, met een indrukwekkende collectie. En sluit je dag af met een Amerikaans tintje, met stevige (vega)burger bij Restaurant Ingeburgerd.

Combineer een bezoek ons met de stad Zwolle

Het fonkelende ei van Museum de Fundatie, foto credit: Pedro Sluiter

Evenementen en Infodagen

Infodag 2 september 2023

Info & aanmelden


Infodag 16 september 2023

Info & aanmelden


Infodag 30 september 2023

Info & aanmelden


Infodag 14 oktober 2023

Info & aanmelden


Roadshow Breda 15 oktober 2023

Info & aanmelden


Infodag 28 oktober 2023

Info & aanmelden


Presentatiedag 1 november 2023

Info & aanmelden


Infodag 11 november 2023

Info & aanmelden


Infodag 25 november 2023

Info & aanmelden


Infodag 9 december 2023

Info & aanmelden


Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Volgend jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan