Century Plaza Hotel & Spa Vancouver, British Columbia

Algemeen

Adres:
1015 Burrard St.
Vancouver V6Z 1Y5
Canada

GPS-locatie:
49.2808441, -123.1270288

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 18-08-2023 door familiedolfing@live.nl

Heel Mooi hotel . Ruim keurig en super schoon. Kamers ruim en goed verzorgd. Hotel ligt prima aan te rijden. Koffie en ontbijt kun je kopen gelijk in het hotel in eigen soort cafeetje. Auto kun je parkeren bij het hotel in ondergrondse parkeergarage. In hotel zelf zit een restaurant waar je heerlijk kunt dineren. Aanrader!! Ps Tip : pak de hop on hop off bus stopt vlak voor de deur!

Bezocht op 24-06-2023 door Bert E.

We werden vriendelijk ontvangen en vergezeld naar de kamer/appartement. Deze was schoon en goed ingericht en voorzien van koffie en thee. De reservering op de creditcard lukte niet, maar op de betaalpas met werelddekking werkte deze wel. We zijn hier opgehaald door camperverhuurder Fraserway.

Bezocht op 19-05-2023 door No-name

Het hotel vraagt een borg van 200 dollar. Het lukte ons niet om dit met onze creditcard te doen, volgens het hotel lag dat aan onze creditcard (terwijl we al in Canada ermee betaald hadden, hotel niet liquide genoeg?) dus toen moest het 300 dollar contant worden. Daar ging ons net gepinde geld…

Bezocht op 09-06-2023 door sylvia.schlangen@ziggo.nl

Mooi hotel, gelegen op loopafstand van alle bezienswaardigheden Centrum Vancouver. Grote kamer, netjes. Ontbijt mogelijk, geen buffet, maar keuze uit meerdere producten, prima geregeld.

Bezocht op 18-06-2023 door Jan Louws

Het is en prima hotel maar wel enigzins gedateerd. Dit is echter geen probleem voor de 2 nachten die wij daar verbleven. Het slaap en leef gedeelte is zeer ruim van opzet in tegenslelling van de douche waar je in de badkuip moet staan douchen. Het is een prima locatie om de mooiste punten van Vancouver te bezoeken.

Bezocht op 18-05-2023 door Ardi & Brenda

hotel is goed ,service is goed, ligt naast hospitaal op straat liggen lopen verslaafden (drugs) geen buurt om s avonds door te slenteren

Review dit hotel
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan