Acclaim Hotel Calgary Airport Calgary, Alberta

Algemeen

Adres:
123 Freeport Blvd. N.E.
Calgary T3N 0A3
Canada

GPS-locatie:
51.150413, -113.999709

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 20-08-2023 door Arjan65

Echt een airport hotel ..redelijk hotel, zou aanraden om Calgary links te laten liggen (niet veel bijzonders te zien of te beleven) en direct een uurtje verder te rijden naar Banff

Bezocht op 01-09-2023 door Ine

Op Calgary vliegveld aangekomen in de uitgangshal iemand het hotel laten bellen dat we er zijn en graag gebruik willen maken van de (gratis) pendelbus. Receptioniste vraagt of we nationaal of internationaal gevlogen hebben. Internationaal dus. Hal verlaten via deur 15 of 16 naar 'bay' 37 want daar komen de pendelbussen van diverse hotels. Het duurt even en als het busje komt is het al snel gevuld met koffers en mensen. Er is geen plaats meer voor ons en nog een echtpaar. We wachten totdat het busje weer terugkomt. Het is een korte rit naar het hotel en we checken in. Alles in orde en $ 50 borg op creditcard. Onze kamer is 364, niet supergroot maar voldoende met een king size bed. Er zijn 2 tv's, ook in de badkamer wat ongebruikelijk is voor ons. Inloopdouche met regendouchekop aan het plafond. Airco werkt goed en het wifi is ook niets mis mee. Gegeten en gedronken bij restaurant Pacini. Op het dak is een terras met een paar ligstoelen, bank, eettafel met stoelen en 2 hot tubs. De keren dat ik op het dak was, was er weinig publiek. In het zonnetje in de hot tub gezeten (alleen) en af en toe zie en hoor je een vliegtuig. Het uitzicht is okay maar niets moois te zien. Het bed sliep heerlijk, er waren veel kussens. We hebben een voucher gekregen voor een ontbijt. We kregen één keuze p.p. uit 5 opties om iets te eten, 2 kopjes/thee p.p. Je kunt ook à la carte eten maar dat moet (extra) betaald worden. Er liggen diverse soorten brood, boter, jam en pindakaas en daar mag je zoveel van nemen als je wilt. Het brood kun je grillen. Wij waren hier 1 nacht na aankomst in Calgary en daarna met camper op pad. 11 uur is check out tijd en we hebben in de lobby gezeten tot 12.30 uur waar diverse zitgelegenheden zijn en ook 2 computers staan die je mag gebruiken met een printer erbij. Receptionist heeft taxi voor ons gebeld die snel arriveerde.

Bezocht op 04-08-2023 door martine_hollander@hotmail.com

Fijn dat er een Italiaans restaurant bij het hotel zit. Schone kamer, fijne douche.

Bezocht op 27-05-2023 door Astrid Wiesenekker

Net airport hotel met gratis shuttle van- en naar de luchthaven. Deze kan je ook gebruiken als je naar downtown Calgary wilt gaan. De shuttle brengt je naar de luchthaven en daarvandaan kan je met public transport bus nr. 100 en 300 naar downtown. Het Italiaanse restaurant wat via het hotel te bereiken is, is een aanrader, want verder is er niets in de buurt.

Review dit hotel
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan