Skyland Resort Luray, Virginia

Algemeen

Adres:
Shenandoah National Park Mile 41.7, Skyline Drive;
Luray 22835
Verenigde Staten

GPS-locatie:
38.593013, -78.380246

Telefoonnummer:
(540) 843-2100

Reviews (20)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 25-07-2018 door vanoosterhout.marc@gmail.com

Een leuk resort met houten huisjes wat helemaal in de omgeving past. Het is gedateerd maar past wel helemaal in de omgeving. Wifi is alleen in het hoofdgebouw aanwezig (restaurant en winkel en koffiebar). Mooi uitzicht vanaf ons balkon over de bergen waarbij beren spotten een leuke bezigheid was.

Bezocht op 16-07-2018 door kellyvanstippent1@gmail.com

Geweldige locatie waar de beren langs je hut lopen, echter was het vies en was er geen wifi in de kamers. ook het restaurant heeft een prachtig uitzicht en lekker eten

Bezocht op 24-07-2018 door catrimajo@kpnmail.nl

Het is een houten lodge die past in de omgeving. Sanitair is uitermate gedateerd. Niet alle handdoeken werden ververst. Plastic hoes om het matras zorgt voor nachtelijke verhitting. Hier slaap je niet lekker op. Maar de natuur, met erg actieve beren tijdens ons verblijf, vergoedde een hoop.

Bezocht op 02-07-2018 door bert.vanraemdonck@gmail.com

Rustig en prachtig gelegen verblijf, misschien een beetje verouderd wat betreft de voorzieningen (zoals wifi enz.), maar eigenlijk past dat wel goed bij de sfeer van Shenandoah: je bent er even helemaal weg van alles (ook al ligt bv. Washington DC eigenlijk zeer dichtbij), dus wij vonden het helemaal niet erg dat alles er een beetje verouderd leek. Er vertrekken verscheidene wandelroutes, en de kans dat je onderweg (redelijk ongevaarlijke) zwarte beren tegenkomt is behoorlijk groot. Het uitzicht vanuit onze kamer was prachtig, de bediening in het restaurant en aan het onthaal was hartelijk, dus wij hebben alleen maar goeie herinneringen aan Skyland Resort.

Bezocht op 24-09-2017 door barbara.kunska@gmail.com

Leuk huisje met mooie uitzicht

Bezocht op 26-07-2017 door liesroest@gmail.com

Goede service, fijn personeel in restaurant en hotel, interieur is niet echt modern maar dat past bij de locatie

Bezocht op 23-07-2017 door J van der krogt

prima

Bezocht op 16-07-2017 door Geke van Rooijen

Traditionele lodge, eenvoudige voorzieningen, maar voldoende, met balkon. Mooie en zeer rustige omgeving.

Bezocht op 22-05-2017 door USA reis 2017

Een aantal vrijstaande gebouwen in de mooie omgeving in de Shenandoah mountains.

Bezocht op 15-10-2015 door Suzan Duivenvoorden

Dit resort heeft zijn tijd gehad, 25 jaar geleden was het modern alleen daarna is er nooit meer iets aangepast. Het is nodig aan renovatie toe. Het eten mag ook een upgrade krijgen.

door Karin Peggeman op 06-07-2014

Donker, smoezelig, beesten, oud, vervallen, afgelegen. Eten was ook niet veel.

door Martin op 05-06-2014

Met name de ligging midden in het natuurpark is fantastisch. Onze kamer wat verouderd, maar erg sfeervol. Voorzieningen ruim voldoende. Om nog eens naar toe te gaan.

door A.W. Frentzen op 17-09-2013

Ligging: oh zo mooi (uitzicht !!.) Maar: ....wat oud en poetelig. Mooi restaurant, waar iedereen die er verblijft eet. Slechte kok (chef). Jammer. Let op zwarte beren!

door H.G. Bruijnes op 05-11-2012

Resort zat midden op de skyline route. Erg mooie kamer, schoon, goede bedden, goede douche, ontbijt was erg goed, mooi uitzocht en nogmaals erg mooie locatie. De beren liepen 's nachts langs je huisje.

door S. Huetink op 12-10-2012

De gebouwen waarin de kamers zijn ondergebracht liggen verspreid over een groot terrein met centraal het kantoor en een restaurant met bar. Het geheel oogt wat gedateerd en is een beetje aan een onderhoudsbeurt toe. Sommige personeelsleden zijn heel vriendelijk, andere ronduit onbeleefd. De beloofde WiFi bleek niet te werken. De ligging centraal in het park is gunstig als je een paar trails wilt lopen. Onze TomTom kende het resort niet, het was daarom na binnenkomst in het park wat lastig te bepalen hoever we nog moesten rijden.

door M. Groeneveld op 26-08-2012

Lijkt erg op een grote berghut uit de Alpen met aparte slaapkamers. Wij vinden dat leuk. Hebben er alleen ontbeten en dat was ok. Vriendelijke ontvangst in een prachtig natuurpark!

door Astrid van der Werff op 14-08-2012

Eenvoudig hotel, stoffig en klein. Badkamer zeer gedateerd. Eten in het restaurant is eenvoudig en niet al te best. Ontbijt kan in restaurant of koffie met muffin o.i.d. kopen in een winkeltje. Dat laatste hebben wij gedaan, viel niet echt mee. Al met al heb je niet veel keus voor overnachting in het park. Ligging is wel mooi. 's Avonds en 's morgens vroeg liepen de herten vlak voor je kamer langs.

door Ben Hoytink op 13-08-2012

Beetje primitief, geen airco en TV in de kamer. Kamer redelijk. Prachtig uitzicht.

door S. Kalff op 10-08-2012

Prachtig gelegen lodges op bergtop. Vanaf het balkon is al veel natuur te observeren. Er liep een beer voorbij. Het restaurant is goed. In Luray vonden wij winkels en druipsteengrot is ook bezoek waard.

door D. Timmerman op 11-07-2012

Bijzondere plek maar wat gedateerde kamers.

Review dit hotel
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan