Broadway Plaza Hotel New York, New York

Algemeen

Adres:
1155 Broadway
New York 10001
United States Of America

GPS-locatie:
40.7445066, -73.9890815

Reviews (1)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
Bezocht op 23-07-2019 door Letschert

Dit hotel was voor ons een prettige verrassing. We hadden het vooral gekozen vanwege gunstige ligging aan "onze" metrolijn. De entree was goed verborgen omdat de winkels op de begane grond verbouwd werden. De lobby is vrij klein, maar de ontvangst was erg hartelijk. Wij hadden rechtstreeks bij het hotel gereserveerd en bij aankomst bleek alles te kloppen. We hadden een paar vragen over kamervoorkeuren gesteld op de reservering, en daar werd netjes op gereageerd door de receptiemedewerker.

De kamer was uitstekend. Door de "vreemde" vorm van het hotel, hadden we een kamer met een knik er in, waardoor we extra veel leefruimte voor 4 personen hadden. De badkamer was groot. De hygiëne in de kamer was prima.

Een extra voor dit hotel is dat er (bij de prijs inbegrepen) ontbijt geserveerd wordt. Er is een keuken / ontbijtruimte waar je 2 broodjes, een stuk fruit en koffie/thee/jus/melk kunt krijgen. Tip: neem dit mee naar de kamer de ontbijtruimte is er eigenlijk te krap voor om te blijven zitten. Koffie en thee zijn in die ruimte rond de klok gratis te krijgen.

Tip: hotel kan prima via Tioga geserveerd worden. Echter, bij ons was het voor 4 nachten goedkoper om rechtstreeks te boeken wegens een internetaanbieding. Doe wat je zelf het meest comfortabel vindt. Tioga ging er erg flexibel mee om: hulde.

Aan 6th Ave, ong. 1 blok van het hotel, zit een goede supermarkt: Fairway Market Chelsea. We aten overdag warm in de stad en haalden ons avondeten en drinken bij de supermarkt.

Review dit hotel
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan