Lufthansa

Met Lufthansa vlieg je vanuit Amsterdam via Munchen, Frankfurt, Wenen of Zurich naar diverse bestemmingen in Amerika en Canada.

Lufthansa logo

Economy Class

Dankzij de slimme contructie van de achterkant van de stoelen heb je ook in de Economy Class voldoende ruimte om je benen te strekken. Tijdens lange vluchten krijg je een kussentje en kun je genieten van een uitgebreid programma met zowel de nieuwste blockbusters als klassieke films, radiozenders en tv-series. Tijdens lange vluchten heb je de keuze uit twee warme driegangenmaaltijden en, afhankelijk van de lengte van je vlucht en je vliegtijden, nog een kleinere warme of koude maaltijd. Lufthansa heeft bovendien een speciale cocktailservice waarbij je kunt kiezen uit diverse (alcoholische) drankjes en wijnen met een snack. Bij de prijs inbegrepen is een stuk handbagage van maximaal 8 kilogram plus een stuk ruimbagage van maximaal 23 kilogram.

Economy Class Lufthansa

Premium Economy Class

Premium Economy Class is een comfortabele reiservaring die tussen de Economy en Business Class in zit. Behalve de voordelen van de Ecomy Class zoals het uitgebreide entertainmentprogramma kun je ook genieten van een uitgebreide service en extra beenruimte. Zo kom je nog relaxter en uitgeruster op de plaats van bestemming aan. De toegestane hoeveelheid handbagage in de Premium Economy Class is 1 maal maximaal 8 kilogram, de toegestane ruimbagage is 2 maal 23 kilogram.

Economy Class Lufthansa

Business Class

In de Business Class geniet je van nog meer beenruimte en luxe. De comfortabele Business Class stoel wordt in een mum van tijd getransformeerd tot een twee meter lang, plat, bed. Ook in de Business Class heb je uiteraard toegang tot een persoonlijk entertainmentprogamma. Het open design van de Business Class, de vormgeving van de stoelen en het subtiele kleurenschema geven het geheel een ruimtelijke gevoel. Dineren aan boord doe je a la carte. Op het menu staan niets anders dan verfijnde gerechten en geselecteerde wijnen. Reis je Business Class dan heb je op de luchthaven toegang tot de lounge en krijg je voorrang bij inchecken en boarden. Bij de prijs zijn 2 stuks handbagage van maximaal 8 kg plus 2 stuks ruimbagage van elk maximaal 32 kg inbegrepen.

Business Class Lufthansa

First Class

Vlieg je First Class bij Lufthansa dan kun je bijzonder comfort en uitstekende service verwachten. Zo krijg je op de luchthaven een personal assistant toegewezen die aangeeft wanneer het tijd is om te boarden. Deze begeleidt je bovendien langs de douane en paspoortcontrole om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. First Class reizigers mogen 2 stuks handbagage van max 8 kg meenemen aan boord, net als 3 stuks ruimbagage van maximaal 32 kilogram elk.

First Class Lufthansa
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}