jetBlue

Met jetBlue, een relatief jonge luchtvaartmaatschappij, vlieg je vanuit Amsterdam rechtstreeks naar New York en Boston in Amerika. Zo bereik je snel en comfortabel de westkust van de Verenigde Staten. JetBlue heeft naast deze dagelijkse intercontinentale vluchten een uitgebreid netwerk van vluchten in Amerika en Canada.

jetBlue logo

Welkom aan boord!

Maak het jezelf comfortabel tijdens je vlucht bij deze Amerikaanse airline door gebruik te maken van gratis snacks en drankjes, verkrijgbaar bij de pantry in het toestel. En met de gratis Wi-Fi stream je series en films op je eigen device. en dat alles voor een aantrekkelijk tarief. Daarnaast mag u 2 stuks ruimbagage (ieder 23kg) meenemen. De stoelen kunnen tevens verder achterover gezet worden t.o.v Main Cabin stoelen.

jetBlue

Core klasse

De standaardklasse bij jetBlue is Core. Standaard heb je in deze klasse een bovengemiddelde beenruimte tot je beschikking. Daarnaast kun je zelf je je eigen maaltijd samenstellen met de 'Build your own meal' optie die beschikbaar is vanaf het boarden. Je hoeft daardoor niet langer een allergie of dieet door te geven. Stream onderweg de nieuwste films en series via de gratis Wi-Fi en geniet van een goed gevulde pantry waar je tijdens je vlucht snacks en drankjes haalt.

jetBlue

Even More Space

Behoefte aan extra beenruimte? Boek Even More Space stoelen en je vliegt net iets comfortabler naar je eindbestemming. Indien je deze optie kiest, heb je als exra voordeel priority boarding. Net als in Core heeft beschikt deze klasse ook over persoonlijke entertainmentmonitoren.

jetBlue

Mint klasse

In deze business class vlieg je in een eigen suite naar de States! je stoel kan volledig plat en je stoel is volledig af te sluiten waardoor je volledige pricacy hebt en uitgerust op je eindbestemming aankomt. Aan boord geniet je van heerlijke culinaire gerechtjes en kom je alvast in de vakantiesfeer met een heerlijke cocktail! Het scherm van je persoonlijke entertainmentmonitor is in deze klasse groter en je kunt gebruik maken van een noise-cancellation hoofdtelefoon.

jetBlue

Mint Studio

Nog luxer vliegen? De stoelen in de Mint Studio klasse hebben nog meer ruimte dan de Mint en er zijn daarnaast een tafel en een tweede stoel aanwezig in je eigen studio. Zo vlieg je als een VIP naar de Verenigde Staten!

jetBlue
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan