Vraag offerte

Cruise Canada

Logo Cruise CanadaCruise Canada is de grootste camperverhuurder van Canada. Men heeft drie campermodellen, die zeer slim zijn ingedeeld. Daarbij heeft Cruise Canada een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en verhuurlocaties in zowel West- als Oost-Canada. De campers zijn nul tot vijf seizoenen oud. Alle werknemers zijn sinds 2014 mede-eigenaar van het bedrijf en dat levert zeer toegewijd personeel op.

Flex-rates

Cruise Canada werkt met het flex-rate-systeem. Dat betekent dat de prijzen wekelijks worden aangepast aan de op dat moment geldende vraag/aanbod-situatie. Vuistregel is: hoe eerder je boekt, hoe minder je betaalt.

Bijzonderheden

Men heeft drie campermodellen die in grote aantallen worden aangeschaft. Daarom heeft Cruise Canada veel te zeggen over de indeling en uitvoering ervan. Hierdoor heeft men in de loop der jaren zeer eenvoudig te gebruiken campers weten te ontwikkelen met tal van slimmigheidjes:

  • Grote, lage instap zonder (kwetsbaar) uitschuiftrapje.
  • Achteruitrijd-radar
  • Smalle achterbumper, die voorkomt uitzwenkschade
  • Verlengde wielbasis, die voorkomt uitzwenkschade
  • Geringere hoogte, die voorkomt schade aan het dak

Verzekeringen

Bij Cruise Canada zijn CDW- en VIP-verzekeringen inbegrepen in de huurprijs. Je hoeft ter plaatse geen verzekeringen meer af te sluiten.

Bekijk de video's

App

Wil je de instructievideo's onderweg nog eens bekijken? Download dan de gratis Cruise America/Cruise Canada App (iOS en Android). In de app kun je ook de gebruikershandleiding raadplegen en opzoeken waar je een benzinestation, watervul- en dumpstation, supermarkt of restaurant vindt.

Meer weten over Cruise Canada?

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan