Reizigersbeurs zondag 24 maart (West-Amerika)

In maart organiseren we de achtste editie van onze Reizigersbeurs, met als motto 'reizigers vertellen reizigers'. Heb je bij ons een reis geboekt en zoek je tips van ervaringsdeskundigen? Kom dan op zondag 24 maart naar Zwolle. Deze dag staat helemaal in het teken van Zuidwest-Amerika, Noordwest-Amerika, de Amerikaanse Rocky Mountains, Texas & Hawaii!


Campers aanwezig: C-25 van Cruise America/Canada en een truckcamper van Fraserway
Catering aanwezig, American Style BBQ (€)
Reisgidsen en wegenkaarten te koop
Live-muziek van het trio Backyard Roses (Americana)

Wat is de reizigersbeurs?

Een dag voor én door reizigers! Reizigers die je al voorgingen naar het westen van de VS, vertellen je op deze dag alles over hun roadtrip. Of je nou de hoogtepunten van het zuidwesten wilt zien, liever Oregon verkent of gaat eilandhoppen op Hawaii: enthousiaste reizigers beantwoorden je vragen, geven je tips en nemen bovendien hun foto’s, souvenirs en filmpjes mee. Onze reisadviseurs beantwoorden praktische reisvragen (bijvoorbeeld over je boeking) en geven presentaties over verschillende regio’s. Tijdens de Reizigersbeurs kun jij je helemaal voorbereiden op jouw reis. Bekijk de sfeerimpressie van de vorige Reizigersbeurs.

Reizigersbeurs Tioga Tours 2024 Reizigersbeurs 2024

In het kort

Waar: Tioga Tours, Marconistraat 15 in Zwolle
Wanneer: Zondag 24 maart 2024
Tijd: 10:00 - 16:00
Thema: West-Amerika (Zuidwest, Noordwest, Rocky Mountains, Texas en Hawaii)*
Parkeren: Gratis

* Ga of wil je naar West-Canada, Oost-Canada, Oost-Amerika, Alaska of Yukon? Kom dan op zaterdag 23 maart naar Zwolle.

Reizigers vertellen reizigers Reizigersbeurs 2024
Camper Tioga Tours Reizigersbeurs Tioga Tours

Presentaties

De presentaties over Zuidwest-Amerika gaan over de rondreis Best of the West, hieron komen alle highlights van de regio aan bod. Daarnaast geven we één keer een presentatie over de rondreis Kids Go West, speciaal voor gezinnen. Onze reisadviseur geeft hier extra tips voor leuke dingen om te doen met kinderen. Daarnaast komt Noordwest-Amerika enkele malen aan bod. Dit is de route Denver-Seattle via Yellowstone. Het schema en de mogelijkheid om je in te schrijven, vind je hieronder. Meld je aan, want vol is vol.

Inhoud presentaties

  • Zuidwest-Amerika: bezienswaardigheden in de route Best of the West. Dit is dezelfde presentatie als op onze reguliere infodagen.
  • Zuidwest-Amerika Kids go West: bezienswaardigheden in de route Kids go West. Dit is dezelfde kids-presentatie als op onze infodag XL en de infodag van 24 februari.
  • Noordwest-Amerika: van Denver naar Seattle, globaal de route America the Rockies. Dezelfde presentatie als op onze infodagen.

Programma & aanmelden

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan