Inspiratie-ochtend Zwolle, woensdag 28 december 2022

Welkom op onze inspiratie-ochtend! Maak een vliegende start met je reis naar Oost-Amerika (New England) & Canada óf Noordwest-Amerika (incl. Yellowstone) door een presentatie bij te wonen. Het maakt niet uit of je van plan bent om met de auto of de camper te gaan: de presentaties richten zich op de bezienswaardigheden in de regio. Aansluitend kun je aanschuiven voor een persoonlijk adviesgesprek met een van onze reisadviseurs (op afspraak). Samen stippelen jullie de route uit en bespreken jullie jouw wensen. Uiteraard kan onze reisadviseur gelijk een vrijblijvende offerte maken en/of je reis boeken. Kruip, om de ervaring compleet te maken, ook even achter het stuur van onze echte Amerikaanse camper.

Camper aanwezig (C-25 van Cruise America)
Gratis koffie en thee

Oost-Amerika (New England) & Canada

Tijdens deze presentatie maak je kennis met twee heel diverse regio's in het oosten. Alle highlights en bezienswaardigheden in Oost-Canada (Ontario & Québec) en New England worden besproken, zodat jij een goed beeld van het gebied krijgt. Zo kun je goede keuzes maken bij het plannen van jouw rondreis en het kiezen van jouw route. We bespreken in New England bijvoorbeeld Washington DC, New York en Boston, maar ook natuurgebieden zoals de Finger Lakes, Cape Cod, de White Mountains en Acadia National Park. In Oost-Canada staan onder meer de Niagara Falls, Algonquin, Ottawa, Montréal, Quebec en Toronto op het programma.

New York City Niagara Falls Walvisspotten in Oost-Amerika of Oost-Canada

Noordwest-Amerika

Tijdens deze presentatie komt een groot deel van Noordwest-Amerika aan bod. We nemen je mee op reis van Seattle naar Denver, van de staat Washington naar Colorado. Onderweg passeren diverse steden en nationale parken de revue. Denk aan: Olympic National Park, Yellowstone National Park en Rocky Mountain National Park. Ook brengen we een virtueel bezoekje aan de staat South Dakota, waar je onder andere Mount Rushmore en Badlands National Park vindt.

Yellowstone South Dakota Mount Rushmore De Rocky Mountains

De eerste stappen naar jouw droomreis...

Inspiratiedag belevingshal

Inspiratiedag saloon

Inspiratiedag Montana

Inspiratiedag New England

Programma presentaties:

Let op! Je kunt je alleen voor een persoonlijk adviesgesprek aanmelden in combinatie met de bijbehorende presentatie. Je kunt wel een presentatie bijwonen zonder persoonlijk adviesgesprek.

10:00- 10:45 Oost-Amerika (New England) & Canada
11:00- 11:45 Noordwest-Amerika (Seattle naar Denver)
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan
{{javascripts}}