Hearst Castle & Wine Tour

Beleef de centrale kust van Californië terwijl je de verborgen parels ontdekt met een gepassioneerde, lokale gids. Je maakt een adembenemende rit over de welbekende 'Highway 1' naar het prestigieuze Hearst Castle. Aan het begin van je bezoek start je met de Grand Rooms Tour (tickets inbegrepen). Na de tour is er nog genoeg tijd om het kasteel verder te bekijken. Hierna volgt een stop in Cambria, hier krijg je de tijd om de vele kunstexposities en winkeltjes te bezoeken en om te lunchen (eigen rekening).

Na de lunch gaat de tour verder naar Paso Robles Wine Country, in de wijnwereld momenteel één van de meest besproken wijngebieden ter wereld, hier ga je twee kleinschalige wijngaarden bezoeken (tasting fees inbegrepen). Aan het einde van de dag gaat de tour verder naar Tin City, hier zijn genoeg keuzes om je tijd te spenderen. Bezoek bijvoorbeeld één van de wijnhuizen, brouwerijen of distilleerderijen.

De Engelstalige tour begint tussen 08:00 en 09:00 en eindigt rond 17:00. Er is geen minimale leeftijd, maar de aanbevolen leeftijd is vanaf 8 jaar.

Tijdsduur:
Tussen 8 uren en 9 uren
  • Hearst Castle

  • Heart Hill

  • Niner Wine Estate

  • Culton Wines

Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!