Bye bye Vegas

Door Edwin Jolanda - 17-09-2022 23:06

We laten Vegas achter ons 3 dagen was genoeg , daardoor hebben we het allemaal wat kunnen verspreiden en bleef er ook tijd over om even te relaxen , de temperatuur in Las Vegas is nog altijd zo rond de 31/32 graden en dan is het best vermoeiend om wat te omdernemen . S'ochtens wat ondernemen wn smiddags lekker bij het zwembad beviel ons prima . De laatste dag Las Vegas hebben we dan ook heerlijk zwemmend en lezend door gebracht , ik heb zowaar mijn 1e boek uit . S'avonds hebben we met Bert en Hermina afgesproken , het zijn oud buren van mij en met Hermina heb ik ook een aantal jaren gevolleybalt, en we kwamen er een aantal weken geleden achter dat we tegelijk in West Amerika zouden zijn, hun doen een auto rondreis precies in de tegenovergestelde richting als ons , toen we de routes naast elkaar hadden gelegd zagen we dat we tegelijk op vrijdag in Las Vegas zouden zijn , dus in de avond hebben we gezellig met zijn vieren De freemont street experiance beleefd , 1 grote tunnel met Casino's ,shops , terrassen , street acts en muziek podiums . Dan denk je dat de strip druk is maar dit was nog masaler , fantastisch om te zien . We hebben een geweldige avond gehad en heerlijk gelachen en ervaringen uitgewisseld onder het genot van een drankje . vanmorgen vroeg zijn wij richting Zion vertrokken , een rit van een kleine twee en half uur . 
we hebben een leuke kliene camping geboekt zo'n 10 van het park met een heerlijk plekje onder de boom en dicht bij het zwembad , hier vermaken we ons vanmiddag wel want ook hier is de temperatuur zo rond de 30 graden .

Reacties

Moeders 18-09-2022 12:35 {{button-66479}}

Nou wat gezellig even en toevallig dat zij er ook waren. Jullie nog een fijne voortzetting van jullie geweldige reis. Wij genieten van jullie belevenissen en foto’s 😘
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan