Camper halen

Door Edwin Jolanda - 11-09-2022 16:25

Hoe mooi San  francisco ook is we hebben zin om verder te trekken , nieuwe omgevingen te zien .

we hebben veel gezien van de stad , ook de  verkeersdrukte , ringelende trams , een wietlucht op elke hoek   sirenes en mensen die een compleet concert weg geven midden op straat  inclusief idem muziekinstalatie .

ook heeft ons deel , bij Union Square , veel zwervers en das best wel even slikken als je ziet hoe die leven .

We mogen de camper om 10 uur al ophalen , met de Bart  trein gaan we naar El Monte en na de nodige instructies gaan we op weg . De eerste stop de Walmart waar we in zo'n twee uren een kar boodschappen en 259 dollar verder zijn .

heerlijk om onder weg te zijn, we zien het landschap veranderen naarmate we dichterbij Yosemite komen. We hebben maanden geleden een plekje kunnen bemachtigen op 1 van de campingen in Yosemite Valley en eenmaal  op north Pines camping aangekomen zien we dat het beslist de moeite waard is, wat een prachtige plek tussen de bomen en rotsen in  , onderweg al Een aantal keer een stop gemaakt in t park en we blijven verwonderd hoe mooi het is , het lijkt echt wel een sprookje. We maken een snelle pasta klaar en stokken een fikkie innemen een biertje en slapen dan als een blok,

Reacties

Marco 17-09-2022 07:41 {{button-66442}}

Ik ben al weer helemaal terug ;-)
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan