Reisdag

Door Edwin Jolanda - 06-09-2022 23:29

We zijn rond 6.00 uur op Schiphol en zijn voorbereid op het ergste maarde drukte viel ons mee , binnen een kleine twee uren kunnen we aan de koffie .

we hebben alle tijd dus neuzen even lekker door de shops en drinken nog rustig wat en wandelen dan richting gate .

als het motto van de vakantie word dan doe ik het weg voor , en het zet nog even door , we zitten te wachten en ik zie ineens een bekende  en laat die nu net stewardess op onze vlucht zijn. 
we zitten nog maar net op onze plaats en we worden vriendelijk verwelkomt door haar met een glas prosecco en een stroopwafel, ik zie onze tijdelijke buurvrouw al een beetje scheef kijken , maar hè dat mag de pret niet drukken , ook het feit dat het nog maar half 11 in de ochtend is en wij een drankje krijgen  maakt even niet uit , Hey lekker zo de vakantie beginnen zeg .

het feest is nog niet voorbij want een aantal uurtjes later nodigd ze ons uit voor een kleine tour door de Dreamliner van KLM waar we mee vliegen , ik zie onze buurvrouw al weer een beetje  beteuterd kijken ..

Het voelt als vip  behandeling want ook de cockpit mag bezichtiging worden , leuke piloten ook die alles wel even wouden uitleggen .na nog een praatje gemaakt te hebben gaan we weer terug naar onze eigen plaats waar de buurvrouw eerlijk bekend een beetje jaloers te zijn , ach hebben wij ook eens mazzel .

 

Reacties

Age Huitema 07-09-2022 17:18 {{button-66191}}

Wat leuk zeg, zo’n VIP-behandeling!
Geniet van jullie reis!

Moeke 07-09-2022 19:11 {{button-66192}}

Dat was een goed begin van jullie reis😀
Nu fijn genieten van dit avontuur 😘

Marco 07-09-2022 22:02 {{button-66195}}

Super start van de vakantie! Beter begin als dat van ons, maar superfijn dat jullie eindelijk aan de start staan van deze superreis, is ook bijna exact dezelfde route als die van ons 2 maanden geleden!

Marco 07-09-2022 22:07 {{button-66197}}

Pier 39 zijn wij ook geweest, ook de rondrit met de hop-in-hop off bussen zijn leuk je kunt overal zelf in en uitstappen op alles toeristische plekken
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan