Linwood

Door Tiny Tribe - 09-08-2022 03:53

Al snel na het vertrekken van de camping maken we een stop bij de Groovy Goat Farm. Een schattige boerderij met nog veel schattigere geiten.

Nadat we ze wat voer hebben gegeven en geknuffeld kopen we nog wat producten in het winkeltje, en schuiven daarna op richting de buren van Salty Roses and the Periwinkle Cafe, voor een écht goede koffie en een winkeltje met allerlei prachtige handgemaakte lokale producten. Ik twijfel over een item van glas, vind het te duur en heb er nu nog steeds spijt van dat ik het niet gekocht heb. We stoppen bij Ingonish Beach om een tijdje te zwemmen en wat zandkastelen te bouwen, en als het echt heet wordt stappen we de camper in.

We rijden een stukje verder en besluiten al snel weer te stoppen bij de Gondola bij Smoky Mountain. Op de parkeerplaats komen we een gezin tegen dat vertrekt en ons hun geldige kaartjes geeft. De toegangspoortjes weigeren de tickets echter. Een van de medewerkers komt eraan en zegt dat het weleens vaker misgaat. We geven aan dat we de kaartjes gekregen hebben en ze waarschijnlijk toch niet geldig waren, maar de man laat ons gewoon naar binnen en wil niet dat we alsnog tickets kopen. We gaan met de lift omhoog en eenmaal boven hebben we dankzij het heldere weer prachtig uitzicht over Cape Breton en de Atlantische Oceaan.

Na een tijdje gaan we weer naar beneden, we lunchen in het restaurant en rijden dan door naar The Red Barn, voor een potje minigolf.

We smelten 18 banen weg onder de zon op een open veld zonder beschutting. Onze uitslag ligt zowaar een keer dichtbij elkaar. Blijkbaar presteren Joah en ik minder slecht met hitte, en hebben Gerjan en Nathan er meer moeite mee. We zwaaien de Cabot Trail gedag, en rijden nog een behoorlijk stuk door richting Linwood. Er is helaas een fire ban vanwege de droogte, maar zowaar vallen er in de avond wat druppels regen (net nadat er een handwasje buiten te drogen hangt..).

Reacties

Sytze Dijkstra 09-08-2022 04:19 {{button-65309}}

Hallo Familie Tribe
Wat leuk om jullie verhaal te lezen. Wij zijn nu 3 weken onderweg in Canada, gestart in Toronto en zijn nu in Campbelton. Wij gaan nu richting Cape Breton. En sluiten af op Nova Scotia. Wij hebben nog 2 weken.
Voor jullie een veilige terug reis. Jullie kunnen terugkijken op een prachtige vakantie.
Groet
Sytze en Tsjikke Dijkstra
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan