PEI - Central Coastal Drive

Door Tiny Tribe - 03-08-2022 03:17

We beginnen de dag met een bezoekje aan de Cavendish Board Walk, een plek waar voornamelijk souvenirwinkeltjes zitten. Daarna rijden we naar het Visitor Center voor wat informatie. PEI heeft drie Coastal Drives; de North Cape Coastal Drive, de Central Coastal Drive en de Points East Coastal Drive.

We besluiten een deel van de Central Coastal Drive te doen en rijden eerst naar Kensington. Hier maken we een bezoekje aan de Haunted Mansion. Nathan heeft het hele spookhuis met zijn handen op zijn oren gelopen, Joah had dikke schik, ik ben me een paar keer rot geschrokken en Gerjan wilde er zo snel mogelijk uit (maar heeft wel een paar andere jonge bezoekers een keer flink de stuipen op het lijf gejaagd). We mochten met ons bandje zo vaak als we wilden, dus Joah en ik zijn samen nog een keer gegaan (nog enger dan de eerste keer eigenlijk, omdat je deels weet wat er gaat komen maar ook weer niet precies waar en wanneer). Ik denk dat als het aan Joah had gelegen dat hij er zo nog een paar keer in had gewild, maar iets met weinig tijd en veel te doen.

We zijn doorgereden naar Summerside, en hebben daar rondgelopen en een late lunch /vroeg diner gedaan bij een restaurantje aan de haven. Daarna zijn we teruggereden naar de camper. Deze avond ook een paar spetters regen maar niks wat ons vuur klein krijgt, en een mooie zonsondergang.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan