Bouctouche & Shediac

Door Tiny Tribe - 29-07-2022 18:27

We vertrekken uit Kougibouguac en rijden naar Bouctouche. Hier stoppen we bij een lange boardwalk door de duinen, en we lopen terug via het strand. Het is een supermooie plek met blauw en helder water, en we zoeken een tijdje naar schelpen en krabben.

Vanaf Bouctouche Beach rijden we een klein stukje verder en stoppen bij een Winery. Voor twee dollar per persoon doen we een mini proeverij van vier wijntjes bij een lieve oudere dame, die samen met haar Franse man wijn, jam en siropen maakt en een kleine camping runnen. We vertrekken met twee flesjes wijn en rijden verder op zoek naar een plek waar we even kunnen picknicken, maar die kunnen we niet echt vinden en we besluiten door te rijden richting het stadje waar we overnachten. Daar rijden we naar Parlee Beach, en halen om half vier een late lunch die we op het strand tussen het zwemmen door opeten.

Vroeg in de avond zijn we op de camping. Het heeft een zwembadje dus de jongens gaan zwemmen met Gerjan en ik sjok met twee vuilniszakken vol was twee keer de camping rond voordat ik al zwetend de wasmachines gevonden heb. We hebben hier gelukkig een stuk minder muggen maar wel een stel Tokkies als buren. Het blijkt; je kunt niet alles hebben. Gelukkig staan we hier maar 1 nacht en aan de goede kant van de camper hebben we niet zoveel last van ze.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan