Water, water, waterval!

Door Dijkstras - 20-07-2022 23:29

Bij Canadream de camper opgehaald. Check en dubbelcheck op beschadigingen om ellende bij het inleveren te voorkomen, maar dan zijn we ook eindelijk 'on the road'. Campground KoaNiagara heeft een hele mooie plek voor ons, het campingleven kan beginnen. Tenminste, als we hebben uitgedokterd hoe een slide-out werkt. Na wat gestuntel lukt dat en hebben we ineens een heel in plaats van een half bed. 
                                                                     
De camping is vlak bij de Niagara Falls, zodat we al vroeg aan de reling van de watervallen staan. Wat een geweld, wat een prachtig stuk natuur!  We gaan met de boot, ingepakt in oranje regencapes. Van onderaf lijkt het water van alle kanten te komen. We varen vlak onder de watervallen door en worden, ondanks de oranje gewaden die inmiddels aan ons lijf vastplakken, behoorlijk nat. Even drogen in de zon en even bijkomen van zoveel natuurgeweld. Niet voor lang want de ' Journey behind  the Falls' wacht. Opnieuw ingepakt, dit keer in een soort gele vuilniszak gaan we via een tunnel naar een platform achter de waterval. Ook hier staan we er héél dicht bij èn doen de vuilniszakken niet waar ze voor bedoeld zijn.

Genoeg van dichtbij bekeken, we gaan de lucht in! De helikoptervlucht duurt weliswaar maar 10 minuten maar is wel een ongelooflijk bijzondere ervaring. Wow! Bekijk de foto's en je ziet wat ik bedoel. Mijn meereizende fotograaf zat helaas niet aan het raampje, dus dé foto staat op mijn telefoon. Lucky me moest namelijk doorschuiven van de crew en zat met de neus vooraan! Wat een ervaring!

Reacties

Jos 21-07-2022 20:13 {{button-64272}}

Leuk, mooie ervaring!

Jan van Berkum 21-07-2022 21:50 {{button-64279}}

Wat een mooi avontuur. En verstandig dat je ook die helikopter geregeld hebt.
Als je het dan tóch doet, dan ook meteen goed!
Blijf genieten en blijf je verbazen... :-)

Nel 22-07-2022 08:55 {{button-64297}}

Indrukwekkend, hoor!

Rixt Stolwijk 22-07-2022 23:16 {{button-64346}}

Schitterend
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan