Dinsdag 13 Augustus via Nederland naar Denver

Door Robert - 16-08-2019 04:07

Dinsdag 13 Augustus via Nederland naar Denver

Alles weer ingepakt en gaan op weg naar Denver niet voordat we in Nederland zijn geweest, ja hoor ook hier in het verre Amerika is er een Nederland, s blijkt uiteindelijk maar een heel klein dorpje met volgens mij zo’n 427 inwoners. Het er wel gezellig uit maar moeten zeggen dat we er meer van hadden verwacht. We vervolgen onze reis richting Denver en net zoals door de Rocky Mountains heen ook hier weer links als rechts huisjes langs de kant de een nog groter dan de andere en zelfs een aantal nog in aanbouw. Voordat we Denver in rijden staan er nog 2 plekken op de planning die we gezien moeten hebben. De eerste is een trip van zo’n half uur stijl de bergen in en heet dan uiteindelijk ook lookout mountain view en vanaf hier kan je bijna heel Denver overzien. Daarnaast schijnt hier Buffalo Bill begraven te zijn. Hebben hem overigens niet gevonden. Verder de 2e plek die we moeten bezoeken is het Red Rocks Amfitheater. De naam zegt het al Rode rotsen en een grote parkeerplaats. Na een behoorlijke klim kwamen we in het theater en er was een band Judah & The Lion het sound checken en klonk niet slecht, hebben sommige stukjes opgenomen en gedeeld op de familie app. De dag erna zou Lionel Ritchie optreden hebben nog even overwogen om kaartjes te kopen maar toch maar niet gedaan. Het was nog een klein stukje naar de camping en gelukkig we hadden gereserveerd want hij was verder volgeboekt. Camping stelt eigenlijk niet veel voor maar langs de weg is er een buslijn die ons helemaal tot in het centrum brengt en dat voor $3 pp voor een dag pas. Daar kunnen we niet voor gaan lopen want weg 44 is een hele lange weg.

Reacties

Martine 14-02-2020 20:51 {{button-61083}}

Hoi Robert, wij gaan dit volgend jaar doen. Week cruise vanuit seattle en dan 3 weken camper. Welke route zou jij kiezen als je nog eens zou gaan?

Jacqueline van der Burg 15-02-2020 18:47 {{button-61085}}

Goedenavond,

Het ligt eraan waar de camper ingeleverd moet worden. Wij hebben west- en noord Amerika gedaan.
Yellowstone is waanzinnig, mount saint Helens ook. Verder is het veel in niemandsland rijden richting de presidentshoofden. Viel erg tegen.
Advies vanuit yellowstone is naar beneden richting grand canyon etc.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan