4 april Lake Mead - Las Vegas

Door Jan en Gea - 03-05-2019 21:39

Valley of Fire, weer volle campings en een gokje wagen

De laatste camping dag in onze RV. Vanmorgen om 8.15 uur vertrokken van Boulder Beach campground  en de hele nord shore kustweg van het lake Mead gereden richting Valley of fire.

Wat denk je : campings vol. Wij natuurlijk:  Ja maar het is first come first served, dus we gaan ff kijken, en jawel hoor hartstikke vol en al enkele mensen in de wacht.

Dus plan B. Een aantal hikes of trails in de valley en dan door naar Las Vegas.

Dat dus gedaan. Eerst de White Domes Road afgereden en daar de White Domes hike gelopen. Klauteren en heisteren. Schitterende omgeving, maar je blijft aan het foto’s maken en als je er dan zelf niet bent geweest zijn het allemaal bulten die op elkaar lijken.  Deze Valley heeft ook gefungeerd in meerdere speelfilms.

 

Daarna terug gereden naar de Fire Wave, een  hike over mooi gekleurd gesteente. Goed dat het niet zo warm was, anders kun je er niet vertoeven zo heet. Na deze hike op de parkeerplaats een soepie en een gebakken eitje gegeten.

Daarna nog de Fire Canyon raod gereden en de Elephant Rock opgezocht. Toen weer het hele park door richting Vegas. Onderweg met ineens weer 4G bereik een plekje geboekt bij de Koa in Vegas waar we nu staan. Op ongeveer 5 km van de plek waar we hem morgen moeten inleveren.

Dwars door de stad gestuurd door Sygic. Laatste stuk met Google Maps.

Leuk gesprek met onze Canadese buurman. Was met zijn vrouw op de terugweg van de overwinterplek aan de Mexicaanse grens naar Saskatchewan in Canada.

Vanavond de koffers  inpakker en wat schoonmaken en dan morgen ons huisje inleveren.

’s Avond ook nog even naar Sams Resort casino gelopen. Met eerste tientje gelijk 30 dollar uit een apparaat. Beginnersgeluk, we hebben geen idee waarop we moeten drukken.

Overnachting:   LOA Las Vegas Sam’s Town – USD 38,41

Tanken: 22.01 gallon – USD 63.26

Mijlen: 149    weer: zonnig en warm

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan