1 april Grand Canyon

Door Jan en Gea - 02-05-2019 22:11

Lamme peute en zere veute

Vandaag de hele dag in de Grand Canyon rondgebanjerd. Aan het einde van de dag gaf de telefoon aan dat we 21,85 km hadden gelopen. Lamme peute en zere veute dus.

Vanmorgen eerst verkast van plek 32 naar plek 119. Dat ging nog weer moeilijk aan de office want de regels hé. Dat mag zo maar niet voor 11 uur. Maar de plek was al leeg en de El Monte stond er prima. Toen via de canyon rim gelopen naar Hermits Rest. Althans, dat was de bedoeling. Tegen half 4 waren we op de één na laatste bushalte en toen wilde we niet de kans lopen de laatste bus te missen. Dus met de bus het laatste stukje naar Hermits Rest en vandaar met de bus terug naar de village. Daar moest je dan overstappen van de rode lijn naar de blauwe lijn, de village bus. En daar waren plm 3 busladingen met mensen ons voor. Dus een ijsje gekocht, de kaart geraadpleegd en het laatste stuk ook maar terug gelopen.

Onderweg een aantal keren Elks en Mule’s  gezien. Een soort herten die op 5 meter van het trailpad rustig bleven liggen. Scheelt ons morgenvroeg weer de sunrise trip, want we hebben genoeg km’s in de benen en we hebben de beesten al gezien. Zelfs hier op de camping lopen ze en hebben we ze gefotografeerd..

Naast onze plek staan genoeg pootafdrukken in de grond, dus ze lopen hier ook rustig rond.

Na terugkomst, eerst gegeten, hamburgers met sla en daarna lekker gedoucht in de camper. Wil prima.

Onderweg mooie vergezichten, en zowaar af en toe verbinding zodat we toch nog wat konden communiceren met het thuisfront.

Kijken wat het vannacht doet. Afgelopen nacht wel aardig frisjes in de camper.

Overnachting:   Mather Campground – Juniper Loop 119              USD 18,00

km lopen: 21.85  weer: zonnig en lekker wandelweer, 's nachts koud!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan