17 maart Nashville - Memphis

Door Jan en Gea - 02-05-2019 14:15

Natchez Trace Parkway

Gisteravond op de tablet van Gea de formule 1 gekeken. Max werd 3e. Op mijn pc kreek ik Totalsportek niet aan de praat, op de tablet van Gea wel. Maar wel allerlei troep erbij bleek vandaag.

Vanmorgen een ontbijt met koffie en een toast. Daarna op weg naar Memphis via de Natchez Trace Parkway. Vooraf gelezen, dat dit een hele mooie route zou zijn, dus moeite gedaan om vanuit Nashville via de 70S en de Hwy 100 deze parkway te vinden. Dat is gelukt, maar we hebben de beroemde Double Arch Bridge helaas gemist! Wel een mooie bochtige route maar op het laatst ook redelijk saai. Nog even gestopt bij een paar uitzichtpunten en een korte hike gemaakt naar de Jackson Falls Daarna via de 64 West naar Memphis. Door de stops en de Parkway was het al met al wel een stukkie langer dan vooraf gedacht, dus om 16.30 uur pas op Graceland RV. Morgen gaan we hier de boel bekijken en dan gaan we dinsdag weer verder.

Vanavond de camper op water gezet. Was wel even zoeken. Op deze zit nl. ook een aansluiting om apart de zwart water tank schoon te spoelen. Zat op de vorige campers niet, dus ik dacht dat ik daar de tanks kon vullen. Dat deed je ook wel, het kwam bijna de WC pot uit....

De vulopening voor de watertank zit vlak achter de bestuurder. Onder de zitbanken en achter in het paneeltje onder de hangkast zitten de kranen die je om moet zetten. Kwam mijn meegenomen kruiskop schroevendraaier mooi van pas. Even testen en toen was dat gefikst.

Hoogtepunt van Gea was een overstekende vos die we vandaag zagen. Veel kilometers, die toch wel eentonig zijn zo vroeg in het voorjaar. Ook overmorgen richting Dallas nog een paar dagen van die stukken waar we toch even door heen moeten.

Overnachting:  Graceland RV park – USD 52,60

Tanken: 27,4 gallon – USD 64,68

Mijlen: 282  Weer: zonnig en lekker warm

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan