15 maart Chicago - Anderson

Door Jan en Gea - 01-05-2019 23:03

We gaan beginnen.......

Al vroeg op. Om 5.15 liep de wekker af, want de shuttlebus naar Middlebury vertrok om 6 uur. Op laatste moment het  toilet verstopt, dus nog dweilen op de vroege morgen. Een bak koffie en wat droge broodjes om mee te nemen in de bus, dat was het hele ontbijt. Complete touringcar vol met mensen naar Middlebury. Daar zit ik nu dit te tikken om de tijd even door te komen. Om 13.30 uur zijn we aan de beurt. Maar kennelijk lopen ze al wel wat in. Even bij een benzinepomp een burger gegeten.

Benieuwd welk soort camper we mee krijgen.

Om 12.30 uur waren we al aan de beurt. Eerst het papierwerk en daarna de uitleg over de camper. We kregen, jammer voor Jan, mooi voor Gea een 22 feet camper mee, vergelijkbaar met de Minnie Winny van enkele jaren terug. Alleen dan wel fonkelnieuw met 27 mijl op de teller. Om 13.00 uur op weg richting Goshen voor de eerste boodschappen bij de Walmart. Binnen 3 km al een steen op de voorruit van een auto die ons inhaalde. Mede door de stevige wind, pats een ster in het glas. Dus eerst weer even terug en vragen of we actie moeten ondernemen. Advies: Haal er op een volgende camping  iemand bij om de ruit te behandelen, want hij kon natuurlijk verder scheuren. Niet gedaan, gewoon weer retour gereden en KWW. Inmiddels is het 13.30 uur.

Bij de Walmart van alles ingeslagen. We zitten in Amish gebied, dus bij de Walmart een aparte parkeerplaats voor paard en wagentjes. Er liepen ook een paar Amish mensen in de winkel en een heeeeele dikke mannelijke kassière. Daarna een stuk naar het zuiden gereden. Bedoeling was om naar Bluffton te rijden, maar eenmaal op de Interstate South  E69 een stuk doorgereden, tot 18.00 uur, zodat we nu op een KOA staan in Anderson. Voor 40 $ staanplaats met stroom, zonder water. Ook de douchegebouwen zijn nog gesloten. Dus met afwassen en toiletbezoek, camper is winterized, geeft dat met flesjes water weer een uitdaging. Morgen dus zeker een camping met werkend douchegebouw. Koffers uitpakken, boodschappen inpakken en bed opmaken. Tijdens de reis vandaag veel wind. Camper is daar erg gevoelig voor. Een zwaardere was misschien beter geweest 😉 . Temperatuur is door al die wind aardig fris.

Bij de inventaris missen we een koffie of theepot. Ook geen broodrooster en geen koffiefilter. Dekens zijn er voldoende. 2 per persoon. Handdoeken ook prima. Bestek zeer minimaal. Allebei 1 diep en 1 plat bord en nog een schaaltje met een beker.

Aandachtspuntjes dus voor de boodschapjes morgen.

Overnachting: KOA Anderson/Muncie – USD 40.82

Mijlen: 155.9

KM: 251

Weer: Veel wind en regen

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan