USA ROAD TRIP 2018 - Jimmy & Simone Door Simone & Jimmy

Dit jaar gaat het dan eindelijk gebeuren, de langverwachte road trip door West-Amerika! We vliegen naar San Francisco, vanuit waar we met een auto 30 dagen lang rondtrekken. Onderweg zullen we onder andere stops maken in Yosemite, Death Valley, Las Vegas, Zion, Bryce Canyon, Arches, Monument Valley, Page, Grand Canyon en Los Angeles om vanuit daar weer terug te keren naar San Francisco en terug te vliegen naar Nederland.

Voor ons (Jimmy, 26 / Simone, 26) is het voor het eerst dat we een verre reis maken en naar Amerika gaan, super spannend natuurlijk! We hebben alles door TiogaTours laten regelen, van de vliegreis tot de hotels en de huurauto. We hebben ons goed laten informeren over de verschillende bezienswaardigheden/steden/national parks en op die manier een rondreis van 30 dagen samengesteld. We willen namelijk rustig de tijd nemen om te genieten van deze droomreis!

We kijken natuurlijk heel erg uit naar de prachtige natuur, maar verheugen ons ook heel erg op de wereldsteden die we tijdens onze route tegenkomen en alle uitjes die we daar gepland hebben staan: bijv. Universal Studios in Los Angeles en Alcatraz in San Francisco. En niet te vergeten: Vegas, baby! Op maandag 17/09 vliegen wij met Lufthansa via Frankfurt naar San Francisco en op 15/10 vliegen wij dezelfde route weer terug. Wij hebben er zin in!

Kom naar de infodag Breda (presentaties West-Canada & Zuidwest-Amerika) op zondag 12 december
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!